ERDON Helyi hírek

2017.01.11. 19:03

Segítség hajléktalanoknak

Folytatódik az Ebéd keréken akció, melynek során a nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatala (ASCO) munkatársai autóval járják a várost és meleg ebédet osztanak a hajléktalanoknak.

Folytatódik az Ebéd keréken akció, melynek során a nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatala (ASCO) munkatársai autóval járják a várost és meleg ebédet osztanak a hajléktalanoknak. Amint Arina Moș, az ASCO igazgatója elmondta, az akció december közepén kezdődött, azóta nap mint nap negyven adag, kétfogásos ebédet osztanak az intézmény munkatársai, az akció március elején ér véget.

A nagy hidegre való tekintettel a Gutenberg utcai hajléktalanszállón ezúttal nap közben is befogadják az embereket, s a szállón dolgozók forró teával kínálják őket. Egyúttal az ASCO munkatársai arra kérik a lakosokat: ha netán tudomásuk van hajléktalanokról, akkor jelezzék a szálló telefonszámán, vagyis a 0359.466.666 számon, ha pedig valamilyen okból nem veszi fel senki, akkor hívhatják a 0744-689116 telefonszámot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!