ERDON Helyi hírek

2016.11.20. 18:09

Tanügyi versenyvizsgák

Az iskolaigazgatói, illetve aligazgatói versenyvizsgák lebonyolítására vonatkozó menetrendnek megfelelően november 18-án a tanfelügyelőség kifüggesztette az óvások előtti eredményeket.

Az iskolaigazgatói, illetve aligazgatói versenyvizsgák lebonyolítására vonatkozó menetrendnek megfelelően november 18-án a tanfelügyelőség kifüggesztette az óvások előtti eredményeket.Az írásbeli próba után Bihar megyében a jelöltek 82,33 százaléka kapott átmenő osztályzatot. Ami az interjút, valamint a CV-elemző próbákat illeti, 205 jelentkezőt mértek fel. A CV-próbát 188-an abszolválták, a meghallgatáson 179-en szerepeltek sikerrel, vagyis e két megmérettetés nyomán az érintettek 87,32 százaléka örülhet. Az elégedetlenkedők november 21–23. között fellebbezhetnek, ezek elbírálása november 24. és december 9. között zajlik majd. A végső eredményeket december 9-én teszik ki, melyeket aztán december 16-án hagy jóvá a tanfelügyelőség igazgatótanácsa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!