ERDON Helyi hírek

2016.11.21. 14:21

Munkakönyvek átvétele

Közel ötszáz munkakönyvet nem vettek át még tulajdonosaik, adja hírül a Bihar megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Közel ötszáz munkakönyvet nem vettek át még tulajdonosaik, adja hírül a Bihar megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Azoknak a személyeknek a munkakönyveiről van szó, akik 2010 december 31-ig munkanélküliek voltak az 1991 évi 1. sz. törvény, valamint a 2002 évi 76 sz. törvény alapján és a munkanélküliségi időszak lezárása okán adták le a munkakönyveiket az AJOFM székhelyén, de utána nem jelentkeztek az okiratokért

Az intézmény felhívást intéz az érintettekhez, hogy jelentkezzenek munkakönyveikért személyesen, illetve meghatalmazottakon keresztül az intézmény Transilvaniei u. 2. sz. alatti székhelyén. A kérvényhez mellékelni kell a személyazonossági okirat eredetijét, ha pedig meghatalmazott intézi az ügyet, mind a sajátját, mind a visszaigénylőét. Azoknak a listája, akik nem emelték fel munkakönyveiket, a következő címen érhető el: http://www.bihor.anofm.ro/files/LMV/AJOFMBihor_carnete_de munca_neridicate.pdf

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!