ERDON Helyi hírek

2016.10.27. 12:04

Az ERA Park szuper Halloween Partyra hív!

Elérkezett a sütőtökök évszaka, az ERA Park pedig minden évben a gyerekekkel megünnepli ezt!

Elérkezett a sütőtökök évszaka, az ERA Park pedig minden évben a gyerekekkel megünnepli ezt!

A kicsiket október 29-én, szombaton várják, hogy az év legfélelmetesebb napját a lehető legszórakoztatóbb módon töltsék el itt. A rendezvény 16 órakor, az ünnepnek megfelelő színházi előadással kezdődik, majd 17 órától szuper Halloween Party lesz, sok-sok meglepetéssel és díjakkal a gyermekek számára!

Nagyon fontos, hogy a résztvevők jelmezben jelenjenek meg, mert jelmezes felvonulás is lesz. A legszebb, legötletesebb, legfélelmetesebb és legviccesebb jelmezeket díjazzák.

És ez még nem minden! Ezután mulatság következik, sok szórakoztató játékkel, mint például cukorka vadászat az üzletekben, és seprűs verseny, a BombonERA kabalafigurájával és annak barátaival együtt.

Mint általában, a szülőknek is lesz szerepük az „akcióban”. Nem hiányzik majd az arcfestés, a modellezett lufik, tökfaragás, és a jó zene sem a vidám hangulatból.

A rendezvény 16 és 20 óra között zajlik majd a bevásárlóközpont kupolája alatt, a belépés pedig mindenki számára ingyenes. Szeretettel várunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!