ERDON Helyi hírek

2016.08.02. 12:15

Online tájékoztatás

Online is hozzá lehet férni a munkakönyvekhez.

Online is hozzá lehet férni a munkakönyvekhez.

Az Országos Nyugdíjpénztár portálja (www.cnpp.ro) lehetőséget nyújt arra, hogy azok, akik megteszik a bejelentkezéshez szükséges lépéseket, megnézhessék a beszkennelt munkakönyvüket a benne szereplő adatokkal, a társadalombiztosítási járulék kifizetésének helyzetét 2001 áprilisától kezdődően, bruttó jövedelmük módosulását az évek során, nyugdíjpontjaik számát ugyanettől a periódustól kezdődően, de egyebek mellett a magán nyugdíjalapok felé utalt összegekkel kapcsolatban is tájékozódhatnak.

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez szükséges lépések: a Miért jelentkezzek be? (De ce să îmi fac un cont?) szekciónál ki kell tölteni az űrlapot a személyes adatokkal, majd ki kell nyomtatni, és a személyazonossági okirat másolatával együtt le kell adni a nyugdíjpénztár székhelyén. Ennek nyomán egy felhasználói nevet és egy jelszót adnak a kérvényezőnek, mellyel beléphet a portálra. További információkat a 0259/472–237, valamint a 0259/472–238 telefonszámokon, vagy az intézmény Dunărea u. 6. sz. alatti székhelyén lehet igényelni, a biztosítottak nyilvántartásának részlegén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!