ERDON Helyi hírek

2016.07.26. 14:43

Minden jegy elkelt a szerdai előadásra!

Elfogytak a jegyek a július 27-i Hello, Dolly! című musicalre, azonban a nyári színházi fesztivál következő előadásaira lehet belépőket váltani.

Elfogytak a jegyek a július 27-i Hello, Dolly! című musicalre, azonban a nyári színházi fesztivál következő előadásaira lehet belépőket váltani.

Az RMDSZ, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség és a nyíregyházi Mandala Dalszínház szervezésében megrendezett 5. Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál július 27-i Hello, Dolly! című előadására a jegyek elkeltek. Az előadás 21 órától lesz megtartva a Szakszervezetek Művelődési Házában, és mivel a jegyek elfogytak, ezért helyszínen sem lesz jegyárusítás, csak a következő előadásra.

Nejem a neten

A következő előadás a Nejem a neten című vígjáték, amely augusztus 6-án lesz a várszínpadon 21 órától. Az előadás egy komikus kis történet két felvonásban, amely egy pénzszűkében lévő úriemberről szól, akit felkérnek, hogy szerepeljen egy valóság-showban, ő pedig belemegy. A lakását felszerelik 20 rejtett kamerával, felteszik az internetre és rengeteg ember nézi a műsort éjjel-nappal. Igen ám, de a kamerák felszerelésének köszönhetően olyan dolgokat fog látni, amiket még ő sem tudott és aztán jön csak a csetepaté! Az előadás főbb szereplői az ismert színészek: Magyar Attila, Nyertes Zsuzsa és Harsányi Gábor.

Jegyeket az értékesítési pontokon vehetnek a többi előadásra: az RMDSZ-irodában (Independenţei/Kossuth utca 11. szám) minden hétköznap 9 és 16 óra között, illetve a Gekkó Pubban (Tudor Vladimirescu utca 40. szám) minden hétköznap 17 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!