ERDON Helyi hírek

2016.07.12. 11:53

Betonepag Kft.: minőségi térkövek gyártása Nagyváradon

A Betonepag Kft.-t 2013-ban hozta létre magyarországi anyavállalata, a betonEPAG Kft. Az anyavállalat Magyarországon 1985 óta gyárt magasépítési elemeket és térköveket. A több mint 30 év tapasztalatnak és a modern automata gyártósoroknak köszönhetően Magyarországon a legjobb minőségű termékek közé sorolják a cég termékeit.

A Betonepag Kft.-t 2013-ban hozta létre magyarországi anyavállalata, a betonEPAG Kft. Az anyavállalat Magyarországon 1985 óta gyárt magasépítési elemeket és térköveket. A több mint 30 év tapasztalatnak és a modern automata gyártósoroknak köszönhetően Magyarországon a legjobb minőségű termékek közé sorolják a cég termékeit.

Erősödő gazdasági és piaci helyzete arra vette rá a céget, hogy újabb üzemet hozzon létre és földrajzilag újabb piacokhoz jusson hozzá. Románia tűnt a legmegfelelőbb választásnak, hiszen az infrastruktúra fejlesztés itt hatalmas iramban folyik, az utak, járdák, közterek felújítása és szépítése most éli virágkorát. Tehát Nagyvárad vonzáskörzetében, Szalárdon (alig 20 km-re Nagyváradtól) épült meg a Betonepag Kft. üzeme, amely 2015 októberében kezdte el a gyártást és értékesítést.

A térköveket modern vibropréselt technológiával állítjuk elő, amely a térkő tömörségét és szilárdságát garantálja, magas termelékenység – akár 1200 m2/nap – mellett. Ennek köszönhetően a térkövek fagy- és sóállóak, és minden paraméterük teljesíti a SR EN1338:2003 szabvány által előírt értékeket. A térkövek méretpontosságát a magas minőségű nitridált acélsablonok garantálják.

Vállalatunk különösen fontosnak tartja a térkő használatát a mai modern építészetben. A régi monolit betonburkolatok nem állják az idő viszontagságait, előbb-utóbb megrepedeznek-töredeznek, a vízelvezetés nincs biztosítva, és nem utolsósorban esztétikailag nem felelnek meg a mai követelményeknek.

A mai technológia lehetővé teszi az esztétikai követelmények kielégítését: lehet színezni a térkövet (a színek nem tudnak elkopni, hiszen a felbeton réteg teljes egészében színezve van), akár több színt is lehet keverni. Emellett a térkövet meg lehet munkálni, mesterségesen letöredezni az éleit, azaz „antikolni” ezzel pedig elérhetjük, hogy a térkő olyannak nézzen ki akár a természetes kő.

A köveket 5–6 cm magasságban gyalogos vagy autó forgalomhoz ajánljuk, 8 cm magasan pedig nagy forgalmú parkolókhoz vagy kamionforgalomhoz.

A megfelelően lerakott térkövekkel tehát sok évtizeden keresztül nem lesz gondunk, ezért mindenkinek ajánljuk régi burkolatok cseréjét térkőre, ugyanakkor ajánljuk mindenképpen, hogy szakember végezze a lerakási munkát.

A betonEPAG Kft. mint egyetlen modern térkőgyár Bihar megyében elkötelezett amellett, hogy a legjobb ár/érték arányban népszerűsítse minőségi térköveit, és idővel folyamatosan bővítse a termék kínálatot újabb modellekkel. Ennek első lépése 2016 októberében a zsalukőgyártás elindítása, amivel a magasépítési szegmenst is el tudjuk majd látni. Termékeinket folyamatosan bővülő viszonteladóinkon keresztül értékesítjük.

Bővebb információért keresse fel a honlapunkat:

http://www.betonepag.ro, Szalárd 1051/A sz., tel.: 0744–432–550, info@betonepag.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!