ERDON Helyi hírek

2016.05.12. 17:42

Régi és új kocsik a kiállításon

Csütörtök délben nyílt meg Nagyváradon a December 1. park és az ortodox katedrális között lévő parkolóban a Top Autó gépjármű kiállítás.

Csütörtök délben nyílt meg Nagyváradon a December 1. park és az ortodox katedrális között lévő parkolóban a Top Autó gépjármű kiállítás.

A nyolcadik évadához érkezett expón nyolc nagyváradi autóforgalmazó mutatja be járműveit, és mint ahogy azt Mihai Dacin, a kiállítás szervezője elmondta, mindegyik forgalmazónak vannak idei évi modelljei. Ezek mellett több régi, retromodell, valamint tuningolt autók is megtekinthetők az autókiállításon. Ez utóbbiak kategóriájában külön érdekesség a Halálos iramban című filmben látott autó is, amely szintén megtekinthető itt. A helyi rendőrséggel és a közlekedésrendészettel való együttműködés eredményeképpen a rendőrség gépjárműparkjának néhány darabját is kiállították.

Mihai Dacin elmondta, hogy az expo négy napján különböző események is lesznek, például decibelmérő verseny, aminek nyomán azt fogják mérni, melyik autóban szól a legjobban és a leghangosabban a zene. A negyedik nap végén tombolahúzás lesz, a megvásárolt belépők képezik majd a tombolajegyet, és mivel a kiállítás szervezői évek óta népszerűsítik a bicikliközlekedést is, ezért a tombola főnyereménye egy kerékpár lesz, emellett autókiegészítők is gazdára találnak majd a tombolahúzás során. A mintegy száz járművet felvonultató kiállítás vasárnapig lesz nyitva naponta 10–20 órák között, egy belépőjegy ára öt lej.

Pap István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!