ERDON Helyi hírek

2016.05.25. 19:49

A hétvége újabb eseményekkel érkezik az ERA Parkba: színház és film a gyerekeknek, rajzverseny és BonbonERA újabb kézművesműhelye

Egy felejthetetlen hét végének néznek elébe, akik e hét végén ellátogatnak az ERA parkba. Ez főként a gyerekekre vonatkozik, akiket mesebeli figurákkal várnak kalandozásra.

Egy felejthetetlen hét végének néznek elébe, akik e hét végén ellátogatnak az ERA parkba. Ez főként a gyerekekre vonatkozik, akiket mesebeli figurákkal várnak kalandozásra.

Május 28-án, szombaton  11 és 12 óra között kezdőnek a történések a bevásárlóközpont eseménytermében, ahol az ERA Park Színházi Fesztiválja kezdődik, a legkisebbeknek a Mária Királynő Színház Arcadia Bábtársulata mutatja be a Stan BolovanA sárkányok réme című előadását. A mesét nagyon találékonyak kieszelt és szép bábfigurákkal adják elő, Ios Slavici feldolgozása alapján. A főszereplő sok szokatlan kalandon és megpróbáltatáson esik át, hogy egy kis vagyont gyűjtsön és el tudja tartani 100 gyerekét.

Ugyancsak szombaton, 13 és 16 óra között az ERA Park kupolája alatt várják a gyerekeket 14 éves korig, hogy iratkozzanak fel a Kerékpárral a természetbe elnevezésű versenyre, melyen 5 nagyszerű nyeremény várja őket: 3 kerékpár és 2 roller. A gyerekeket kötelezően el kell kísérje egy felnőtt, a játék lényege pedig, hogy le kell rajzolni egy tájat, ahová szívesen menne a versenyző biciklivel. A rajzok leadáskor mindenki kap egy számot, ezek közül fognak sorsolni 15.30 perckor.

Még mindig szombaton, 17 órától, ugyancsak a kupola alatt BonbonERA várja a gyerekeket, műhelyének címe ezúttal: Kicsi tengerészek! A gyerekek a kézműveskedéshez való papírt kapnak, majd megtanulnak abból csónakot hajtogatni, amit kis is színezhetnek, sőt, végül a hajók majd egy utat is tehetnek.

A szórakozás május 29-én, vasárnap folytatódik, amikor az eseményteremben 11 és 12 óra között a Mary Poppins című, 5 Oscar díjjal jutalmazott musicalt vetítik. Hogy mindenki számára érthető legyen, a filmet román nyelven feliratozzák.

Minden eseményre a belépés díjtalan és mindenkit szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!