ERDON Helyi hírek

2016.04.04. 12:23

Olimpiáért nem kell Rióba menni

Idén második alkalommal szervezik a KMDSZ Diáknapok ideje alatt a Diákolimpiát, 2016. május 5-8 között, Kolozsváron.

Idén második alkalommal szervezik a KMDSZ Diáknapok ideje alatt a Diákolimpiát, 2016. május 5-8 között, Kolozsváron.

A tavalyi rendezvényre Csehországból, Szlovákiából, Ausztriából, Magyarországról és Erdély más városaiból érkeztek egyetemisták, összesen 60-an.

A szervezők idén ennél is nagyobb érdeklődésre számítanak, hiszen minden eddiginél többen jelentkeztek a Diáknapokra, a tavalyi olimpia pedig sikeres volt, visszatérő csapatok is jelentkezhetnek.

A rendezvény egyik főcélja, hogy a külföldről érkező diákok, de az Erdély más városaiban tanulók is megtapasztalhassák pár nap alatt a kolozsvári magyar diákélet pörgését. A Diákolimpia erre remek lehetőséget kínál, hiszen ilyenkor az egyetemisták nagy része aktív és azok közül is sokan részt vesznek az eseményeken, akik nem csapattagok vagy éppen nem a szervezőgárda tagjai.

Az olimpián résztvevők számára a szervezők szállást, ebédet és a bulikon, koncerteken való ingyenes részvételt is biztosítanak.

5 fős csapatok jelentkezését várják, jelentkezni 2016. április 17-ig lehet az alábbi linkre kattintva. A helyek száma korlátozott szóval, hajrá!

2016. április 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!