ERDON Helyi hírek

2016.03.08. 14:00

Nőnapot ünnepeltek a Csillagocska óvodában

Idén is megszervezték a nőnapi ünnepséget a nagyváradi Csillagocska Református Zeneóvodában, amelyen az anyukák és óvodapedagógusok együtt teáztak, beszélgettek és zumbáztak.

Idén is megszervezték a nőnapi ünnepséget a nagyváradi Csillagocska Református Zeneóvodában, amelyen az anyukák és óvodapedagógusok együtt teáztak, beszélgettek és zumbáztak.

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is megszervezték a nőnapi alkalmat a Csillagocska Református Zeneóvodában, amelyre az óvodába járó gyerkőcök anyukáit hívták meg az óvónénik, hogy pár órát együtt töltsenek és beszélgessenek. Az összegyűlt hölgyeket Pálfi József lelkipásztor köszöntötte, egy szép történetet osztva meg velük, melynek lényegeként azt emelte ki, hogy az határozza meg milyen körülöttünk a világ, hogy mi lakozik a lelkünkben. A délután alkalmával az anyukák két előadást is meghallgathattak. Elsőként dr. Berechi Enikő gyermekgyógyász beszélt a helyes táplálkozásról, a természetes élelmiszerek fogyasztásának és a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelnek a fontosságáról. A későbbiekben a fertőző betegségekről, azok típusairól szólt, valamint arról, hogy milyen módon lehet védekezni ellenük. Mint elmondta, az immunrendszer általános erősítése mellett fontos, hogy a gyermekek megkapják a kötelező oltásokat. Az előadást követően az anyukák feltették kérdéseiket. Másodikként Papp Andrea a szépségről beszélt, kiemelve, hogy a belső szépség, jóság teheti a nőket fizikailag is széppé.

Meglepetés az apukáktól

A hétfői alkalmon az apukák Benedek Árpád zenepedagógus vezetésével meglepetéssel is készültek: egy közös éneklés után, virágokkal és egy finom tortával kedveskedtek az anyukáknak. A vidám alkalom zárásaként a zumbát is kipróbálhatták a hölgyek Tolnai Tímea jóvoltából.

P. Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!