ERDON Helyi hírek

2016.02.24. 10:16

Bezárt bárok Nagyváradon

Megbírságolt és bezárt két helyi vendéglátóipari egységet a nagyváradi helyi rendőrség.

Megbírságolt és bezárt két helyi vendéglátóipari egységet a nagyváradi helyi rendőrség.

Az ok: nem rendelkeztek a nagyváradi polgármesteri hivatal által kiadott, vendéglátóipari tevékenységre feljogosító engedéllyel.

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a Războieni utca 70. szám alatt működő Fancy kávézóról, és a szintén a Războieni utcán, de a 81. szám alatt, a nagyváradi autóbuszpályaudvar területén működő kávézóról van szó, mely utóbbit a Cristteam Impex cég működtet. A két létesítményt február 22-iki hatállyal meghatározatlan időszakra záratta be a helyi rendőrség. A tájékoztatásból kiderül az is, hogy a helyi rendőrség másnap, február 23-án kiszállt mindkét helyszínre, és megállapította, hogy mindkét cég eleget tett a tevékenység felfüggesztésére vonatkozó döntésnek.

A helyi rendőrség folytatja az ellenőrzéseket, és kilátásba helyezte, hogy mindazoknak a vendéglátóipari egységeknek felfüggeszti a tevékenységét, amelyek nem rendelkeznek a polgármesteri hivatal által kiadott, vendéglátói tevékenységre feljogosító engedéllyel, amiért nem rendelkeztek a nagyváradi polgármesteri hivatal által kiadott, vendéglátóipari tevékenységre feljogosító engedéllyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!