ERDON Helyi hírek

2016.01.18. 09:38

Báloztak a szacsvays szülők

Szombat este/éjjel az egyik biharpüspöki étteremben negyedik alkalommal szervezte meg a szülők bálját a Szacsvay Imre Általános Iskola. Több meglepetés is fűszerezte az összejövetelt.

Szombat este/éjjel az egyik biharpüspöki étteremben negyedik alkalommal szervezte meg a szülők bálját a Szacsvay Imre Általános Iskola. Több meglepetés is fűszerezte az összejövetelt.

Szokás szerint kiváló hangulat jellemezte a Szacsvay Imre Általános Iskola által rendezett szülői bált, melynek ezúttal is az egyik biharpüspöki étterem biztosított helyszínt. Sajnos díszterme még mindig nincs a tanintézménynek, így a körülbelül 200 tombola értékesítéséből, valamint a zömében gyermekek által készített 28 képből szervezett árverésből és a felajánlásokból befolyt összeg továbbra is ezen cél megvalósítására irányul, illetve új bútorokra is szükség lenne, hogy amennyiben elkészül, legyen mivel berendezni ezt.

Az összejövetel sajátossága, hogy minden évben valamilyen emlékezetes különlegességgel rukkolnak elő a szervezők- egyszer például a gyermekek készültek műsorral, máskor a tanárok léptek fel- az idén pedig az szolgált meglepetés gyanánt, hogy a Legyen ön is milliomos! műveltségi vetélkedő mintájára négy osztály önként jelentkező képviselője az iskolával kapcsolatos négy-négy kérdésre, valamint egy-egy logikai feladványra kellett helyes válaszokat adjon, már ha eljutott a megmérettetés ezen szakaszába. Talán mondanunk se kell, izgalmas perceket élhettek át a versenyzők no meg a szurkolóik. A frappáns kérdéseket Pásztor Gabriella igazgatónő, magyartanárnő és Alföldy Andrea tanítónő állították össze.

Évkönyv

A résztvevőket korábban Pásztor Gabriella igazgatónő és Kecse Gabriella aligazgatónő köszöntötték, asztali áldást pedig Szoboszlai-Gáspár István református lelkipásztor, a szülőbizottság elnöke mondott.

Szintén meglepetés volt, hogy a számozott nyereménytárgyak, illetve felajánlások egy részét lepel takarta, így ezek mibenlétére csak később derült fény. Az est folyamán Tunyogi Katalin tanítónő kiosztotta az iskolai évkönyveket, melyek a Szacsvay Egyesület megbízásából készültek a Bihar Megyei Tanács támogatásával. A talpalávalót az Elit együttes biztosította: Papp Attila és Majoros Attila slágermaratonjára nehezen mondhattak nemet azok, akik tudnak és szeretnek táncolni.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!