ERDON Helyi hírek

2016.01.12. 11:43

2016. a kártyák tükrében – jóslatok hölgyeknek

Nem lesz kiemelkedően sikeres az idei év, legalábbis a kártyák ezt mutatják – tudtuk meg Szilágyi Sylvia és Hovorka Andrea váradi kártyajósoktól. A hölgyek számára Szilágyi Sylvia vetette ki a kártyákat.

Nem lesz kiemelkedően sikeres az idei év, legalábbis a kártyák ezt mutatják – tudtuk meg Szilágyi Sylvia és Hovorka Andrea váradi kártyajósoktól. A hölgyek számára Szilágyi Sylvia vetette ki a kártyákat.

 

Az év eleje eseménytelenül indul, mintegy szürkébb folytatásaként a tavalyinak, változásokra leginkább az év második felétől számíthatunk, de ezek sem lesznek igazán látványosak.

20 és 30 év között

Felemás helyzet alakul ki az év elején, mert egyesek feszültségekkel kezdenek a partnerkapcsolatban, nem feltétlenül veszekedést mutatnak a kártyák, inkább szemmel látható gyávaságot, bujkálást a barátjuk részéről. Ezek a feszültségek rendeződnek ugyan az év elején, de egyes kérdések fennmaradnak, főleg a levegő jegyűek és kisebb mértékben a rákok, halak esetében.

A többi csillagjegynél ilyen nem mutatkozik, de ők is kedvetlenül kezdik az új évet.

Az év második és harmadik harmada főleg a munkakeresésnek lesz kedvező. Több lehetőség mutatkozik a munkavállalásban, nagyobb esélyek a karrierben, váratlan pártfogók fogják segíteni, egyengetni útjukat. Akármilyen hihetetlenül is hangzik, önzetlen nő kollégák segítségére is számíthatnak, nagyobb lesz az összefogás, kevesebb az áskálódás.

Év közepe előtt a családban egy kellemetlen helyzet lesz kialakulóban, amit még az elején kezelni kell, hogy ne mérgesedjen el: kibékítik a válni akaró családtagokat, vagy orvoshoz viszik azokat, akik nem akarnak menni, pedig muszáj.

A magányosok év elején begubóznak, elzárkóznak a barátok elől, de később változtatnak és így esélyt adnak önmaguknak az ismerkedésre, egy új szerelem kialakulására. Ennek ellenére, inkább csak az év második felében találhatják meg az igazit, a földjegyűek pedig a „majdnem igazit”.

Egyes skorpió jegyűeknek nagyobb csalódást is hoz ez az év. Elrejtett hazugságokra fognak rájönni, hűtlenkedésre, összeesküvésre talán épp a legjobb barátnőjük és a partnerük között, csúnya pletykákat fognak visszahallani a baráti társaságból. Lehet, hogy fájdalmas lesz az elején, de a szakításokat kis várakozás után érdekes találkozások követik.

A földjegyűeknek (bika, szűz, bak) nem hoz nagy magánéleti változásokat az új év, de szakmai szempontból sok lehetőség és kihívás mutatkozik.

30 és 40 év között

Tömören úgy jellemezném, hogy sok munka, sok erőfeszítés, de kellemes és jelentős változások a magányosoknak.

A már biztos, vagy biztosnak számító partnerkapcsolatban élők egy pár hónapig elégedetlenek lesznek párjuk viselkedésével, úgy fogják látni, hogy a másik nem tesz semmit, hogy jobban menjenek a dolgok, nem tesz erőfeszítést az anyagiak terén, bizonytalan magyarázatokat ad a költségeivel kapcsolatban, neki minden drágább, egy szimpla kávéra is többet költ mint amennyibe a vasárnapi ebéd kerül, a tíz perces út a munkából haza neki két-három órába is beletelik.

Viselkedésükből még a kevésbé gyanakvóak is messzemenő következtetéseket vonnának le. Mégis, az esetek többségében csak ártatlan dolgok fognak kiderülni, ezt követően pedig normalizálódik minden.

A magányosok, főleg a levegőjegyűek (vízöntő, ikrek, mérleg) sorsdöntő találkozásokra számíthatnak, nekik tartogat ez az év izgalmas randikat, majdhogynem álmaik lovagja fog szembejönni velük. Igaz, nem lesz lobogó szőke haja és a hófehér paripa sem lesz kikötve a porolóhoz a tömbház háta mögött, de udvarolni fog, mint ahogy mostanában már senki, nem fog menekülni, ha a kapcsolat komolyra fordul és a mamáját is meggyőzi arról, hogy ő megtalálta az igazit.

A magányos vízjegyűek még válogathatnak is. Az ő hálójukba több halacska is kerül majd: vidám, vicces, titokban már nős, de lesz közöttük érzékeny, szentimentális, olyan, aki már csalódott a nőkben de még megpróbálja egyszer. Akik munkát keresnek, azok inkább tavasz vége felé járnak majd sikerrel és mindenképpen a tűzjegyűek lesznek előnyben, közülük is első sorban a kosok és a nyilasok.

Gazdagságot, nagy örökséget nem ígérhetek még nekik sem, sőt, lehet, hogy nagyon is elégedetlenek lesznek, mégis, tudom, hogy úgyis jutni fog a pénzből majdnem mindenre.

Az oroszlánok két komoly megpróbáltatásra is számíthatnak ebben az évben. Az egyik egy kicsit elbizonytalanítja majd őket a magánéletben, de a sors mégis kárpótolni fogja őket, váratlanul egy nagyon fontos helyzetből igazi győztesként fognak kikerülni.

40 és 50 év között

E korosztály számára a többi évhez viszonyítva az idei kissé nehezebben fog beindulni és aki nem szívós, úgy fogja érezni, hogy az egész 2016 egy harc, ahol mindenki előnyösebb helyzetben van, mint ő. Valójában nem pont ilyen lesz, hanem valamivel jobb, de azért korántsem tökéletes!

Akinek bak férje vagy barátja van, annak szembesülnie kell egy pár vitával, nézeteltéréssel és ha nem rákok vagy ikrek, akár el is mérgesedhet ez az egész feszültség. A diplomatikus nyilasok is fogják tudni kezelni ezeket a helyzeteket, de türelemre így is úgy is szükség lesz.

A munkában hagyni fogják, hogy a kollégák a fejükre nőjenek és a főnök sem lesz mindig kedves. Egyes helyeken leépítésekre lehet számítani, máshol a cégek kerülnek szorongatott szituációba. Ezek a fenyegető felhők. Talán nyár elején eltűnnek és év végéig ebből a szempontból nyugalom lesz.

A levegőjegyűek, ha külföldre készülnek dolgozni, mindent kétszer-háromszor ellenőrizzenek le, mert április-május láthatatlan csapdákat rejt számukra.

A magányosoknak nem lesz egyszerű a dolguk, úgy mint az előző korosztálynak. Hátrányos helyzetből indulnak, a csillagállás sem kedvez mindenkinek. Az év elején nehezen ismerkednek és jobbára csak lehetetlen természetű férfiak fognak az útjukba akadni: akik már évek óta nem találják helyüket és talán épp annyi ideje munkanélküliek is, vagy rossz a karakterük, netán rossz szokásaik is vannak.

Év közepétől viszont valami megváltozik, új társaságba keverednek, új személyeket ismernek meg, és onnantól kezdve a szerencse melléjük szegődik a magánéletben. De nem lehet minden tökéletes: árulkodó barátnők is akadnak, rosszindulatú anyósok (tisztelet a kivételnek). Névtelen telefonhívások, nem minden esetben hamis hírekkel fogják megbolygatni kedélyüket.

Érdemes minden szemrehányást kétszer is átgondolni, néha a strucc-taktika nem is olyan rossz.

Az amúgy is érzékeny szüzek az év első harmadában még a szokásosnál is jobban fognak aggódni egészségükkel kapcsolatban, de az utolsó harmadban minden letisztul, rendbe jön.

50 év felett

Felemás helyzet itt is lesz, mert a magányosok jóval nagyobb előnnyel indulnak neki az új évnek. Kiegyensúlyozottabbak lesznek, hamarabb fognak belezökkenni a hétköznapok megszokott rendjébe. Nekik csak a számlák kifizetése fogja megkeverni a nyugalmukat.

A párkapcsolatban élőknek elég nagy kihívásokkal kell szembesülniük, mert a február és az október váratlan egészségügyi problémákat rejt vagy nekik, vagy férjüknek, barátjuknak, amit szintén ők kell majd rendezzenek. Ritka esetben még orvosi beavatkozások is szükségesek lesznek, s egy-egy ilyen esemény komolyan kiüríti majd a pénztárcájukat is.

Váratlan kiadások a többi családtag részéről is fognak jönni, mert a gyerekek nagy befektetéseket terveznek és természetesnek fogják találni, hogy ők is aktív szerepet vállaljanak ebben.

A magányosoknál felbukkanhat a múltból – na nem a régi szerelmük, hanem egy régen is nehezen lerázható férfiismerősük, aki náluk véli felfedezni újból a biztonságot, tiszta szobára, egy tál meleg ételre vágyva. Ami régen sem működött, az 2016-ban sem fog működni, felesleges a remény és bármilyen erőfeszítés.

Túl kell lépni a tegnapon, le kell zárni a múltat, mert csak így léphetünk előre. Letisztult tervekkel, megnövekedett önbizalommal kell nekivágni ennek az évnek, hogy a végén meg legyünk elégedve.

Szilágyi Sylvia kártyajós mondta el, mire számíthatnak a hölgyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!