ERDON Helyi hírek

2015.12.01. 12:03

Esküvői vásár a Trade Centerben

Ismét esküvői vásárnak adott otthont a váradi Trade Center november 27–29. között. Ezúttal a Top Mariage & Events – esküvői és különleges alkalmak vásárára várták az érdeklődőket.

Ismét esküvői vásárnak adott otthont a váradi Trade Center november 27–29. között. Ezúttal a Top Mariage & Events – esküvői és különleges alkalmak vásárára várták az érdeklődőket.

November 27–29. között szervezték meg tizedik alkalommal a Top Mariage & Events – esküvői és különleges alkalmak vásárát a nagyváradi Trade Centerben. A vásárra mindazokat várták, akik a jövő évben szeretnék megszervezni esküvőjüket vagy gyermekük keresztelőjét, iskolai banketteket, céges ünnepségeket vagy bármilyen más számukra fontos eseményt. Itt egy helyen találtak meg minden olyan szolgáltatást, ami szükséges ahhoz, hogy a nagy napot felejthetetlenné varázsolják. A vásáron menyasszonyi ruha szalonok, cipőboltok, ékszerboltok, cukrászüzletek, éttermek, meghívó készítők, szépségszalonok, virágüzletek, fotósok és videósok, DJ-k és zenei együttesek, autókölcsönzők vettek részt. Az érdeklődők válogathattak a különböző ajánlatokból, és aki még a helyszínen szerződést kötött, az kedvezményekben is részesült. Szombaton és vasárnap délután a vásáron résztvevő együttesek léptek fel, egy kis ízelítőt adva a jelenlevőknek.

Tombola

A vásárra érkező hölgyek a belépésnél egy versenyszelvényt is kaptak, amivel naponta megnyerhették egy menyasszonyi ruha ingyenes bérlését, ezeket a vásáron résztvevő három ruhaszalon ajánlotta fel. Egyébként a versenyen résztvevők kaptak egy ingyenes belépőt a jövő februári vásárra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!