ERDON Helyi hírek

2015.12.16. 12:57

A Transilvania Travel Services Sri Lankába viszi Önt

Sri Lanka – egy kevésbé ismert úti cél Romániában, de évről évre egyre nagyobb az igény rá.

Sri Lanka – egy kevésbé ismert úti cél Romániában, de évről évre egyre nagyobb az igény rá.

Az Indiai óceáni Sri Lankát az egyik legegzotikusabb helynek tartják. A táj sokszínűsége, a rengeteg látnivaló, az óceán partjára épített szállodák, és az éjszakai élet miatt ajánlott szórakozni vágyó fiataloknak, mézesheteiket töltő ifjú pároknak, gyerekes családoknak, és idősebbeknek egyaránt. A strandjai nagyon változatosak, a széles, finom, aranyhomokos partoktól, a sziklásabb, hullámok csapkodta álomszép helyekig. Sri Lanka az ellentétek országa. Fővárosa Colombo, egy modern város, szállodákkal és luxus áruházakkal, metropoliszhoz illő forgalommal és a kicsi üdülőhelyek, volt halászfalvak az óceán partján, az időutazás érzetét keltik.

Az egész szigeten megtalálhatók a buddhista és hindu templomok egyaránt, melyek vetekednek egymással az építészeti értékek és színek tekintetében. Buddha legszebb szobrai közül néhány szintén itt található, a városokban, falvakban, a mezőkön, a hegyek lábánál, vagy éppen a sziklákon.

Sri Lanka büszkélkedhet az egyik legszebb, freskókkal és szobrokkal díszített barlang templommal Dambulla-val, a Sigiriya-t, vagyis Oroszlán-sziklát pedig az antik világ nyolcadik csodájának tekintik.

A sziget déli részén gyönyörű, néhol sziklás strandokat és luxus szállodákat találunk, ahol reggelinket közvetlenül a hullámverés mellett fogyaszthatjuk el. Az egyik leghíresebb üdülőhely Gale, egy volt portugál város, ahol gazdag választékát találjuk a kulturális és sporttevékenységeknek, és esküvőket is szerveznek az álomkörnyezetben.

A legjobb időszak egy felejthetetlen vakációra ebben az országban, február, a szerelmesek hónapja. Aki meglátogatja ezeket a misztikus helyeket, soha nem fogja elfelejteni.

Az érdeklődök különféle turisztikai csomagok között válogathatnak, ez lehet pihenés, körút, szafari vagy kirándulás Maldive-re... no de erről, az Indiai óceán második gyöngyszeméről a következő lapszámban.

Ajánlott szállodák: Jet Wing Lighthouse 5* Galle üdülőben // Hotel Jetwing Beach 5* // Hotel Suriya Luxury Resort 4* .

A Transilvania Travel Services turisztikai csomagok és szállodák gazdag választékával,, és nem utolsó sorban preferenciális árakkal várja a kaland kedvelőket. Ne feledje a fennállásunk 15. évfordulója alkalmából kibocsájtott hűségkártyát!

Amikor a Szolgáltatás számít, Nem Csak az Ár!

Helen Pater

menedzser igazgató

Transilvania Travel Services Kft.

410032,Republicii 31. szám, Nagyvárad, Bihar megye

tel:00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975

email:helen@transilvaniatravel.ro - személyesen

office@transilvaniatravel.ro - ticketing és szállítás

ibusz@transilvaniatravel.ro – turisztikai ajánlatok

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!