ERDON Helyi hírek

2015.11.03. 12:49

Sporttelep épül Váradon

Három teniszpálya, két kosárlabdapálya, egy mini focipálya, valamint három pingpong asztal lesz azon a sporttelepen, amely a nagyváradi Szálka parkban létesül majd a Meiului utca és a Lotus bevásárlóközpont közötti 1,3 hektáros területen.

Három teniszpálya, két kosárlabdapálya, egy mini focipálya, valamint három pingpong asztal lesz azon a sporttelepen, amely a nagyváradi Szálka parkban létesül majd a Meiului utca és a Lotus bevásárlóközpont közötti 1,3 hektáros területen.A nagyváradi helyi tanács által csütörtökön elfogadott határozattervezet értelmében a sporttelepen lesz majd egy száz férőhelyes lelátó, valamint három ivókút, mellékhelyiségek, öltözők, zuhanyzók is. A területen a sportpályák 4441 négyzetméteren fekszenek majd, a több területet sétányok, parkolóhelyek, zöldövezet foglalja majd el. Ugyanakkor kiépítik a zöldövezet öntözőrendszerét, az esővíz elvezetést és a közvilágítást is. A határozattervezet elfogadása után az év végéig elkészül a műszaki terv, jövő év első hónapjaiban meghirdetik a közbeszerzést, és még a jövő évben elkészülhet a sporttelep, ugyanis a kivitelezési időszak hat hónap a nyertes beruházóval történő aláírás időpontjától számítva. A beruházás költsége mintegy egymillió euró lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!