ERDON Helyi hírek

2015.11.02. 09:09

Nagytakarítási kampány

Zárul a váradi önkormányzat és a RER által közösen lebonyolított őszi általános nagytakarítási kampány. November 2-7. között a Decebal-híd, a Decebal sugárút, a Corneliu Coposu utca, a Transilvaniei utca, a Borsi út, az Ovidiu Densuşianu utca, és a Körös-part érintett jobb szakasza által határolt övezet kerül sorra.

Zárul a váradi önkormányzat és a RER által közösen lebonyolított őszi általános nagytakarítási kampány. November 2-7. között a Decebal-híd, a Decebal sugárút, a Corneliu Coposu utca, a Transilvaniei utca, a Borsi út, az Ovidiu Densuşianu utca, és a Körös-part érintett jobb szakasza által határolt övezet kerül sorra.A gyűjtési pontok a következő helyeken, kereszteződésekben vannak: Iza utca (a Pelican kórház háta mögött), Ion Suciu/Spartacus, Aluminei (a tűzoltóság mellett), Iza/Spartacus, Aluminei (a cikk-cakk blokkok háta mögött), Szováta (Salvamont), Borsi út (az Alfa mellett), Tuşnadului/Aluminei, Szováta (Metalica parkolója), C. Negruzzi (a templom előtt), Corneliu Coposu (a kórház előtt), Ap. Andrei/Dacia-Brâncuşi, Fagului/Grozăvescu, Ap. Andrei/Târnavelor, Borsi/Uzinelor, Iza/Transilvaniei, Szováta (a Nova Euro háta mögött), Grozăvescu (az utca végén), Ioan Suciu (a Carrefour parkolója), C. Negruzzi/Doina, Corneliu Coposu/Lacul Roșu, Iza (hőközpont), Szováta (ortodox líceum mellett), Carpati/ Aluminei, Szováta/Aluminei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!