ERDON Helyi hírek

2015.11.17. 12:00

Elsőéveseket toboroz a KMDSZ

A Kolozsvárra érkező diákok gyakran úgy érzik, szabadidejükben önkénteskedéssel, események szervezésével szeretnének foglalkozni.

A Kolozsvárra érkező diákok gyakran úgy érzik, szabadidejükben önkénteskedéssel, események szervezésével szeretnének foglalkozni.

2011-ben a Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) kitalálta a KMDSZ keresztszülő nevű mentorprogramot, mely az elsőéveseknek segít abban, hogy megtalálják a helyüket a diákszervezetben. Az idei évben november 18., 16 óráig lehet jelentkezni.

Négy éve kezdett bele a diákszövetség a KMDSZ keresztszülő nevű programba azzal a céllal, hogy az elsőévesek jobban megismerhessétek a szervezet belső működését, és gond nélkül bekapcsolódhassanak az önkéntes életbe, a KMDSZ-es szervezkedésbe. A képzéssorozat alatt a résztvevő gólyák a rendezvényszervezés alapjait, a KMDSZ érdekképviseleti és tehetséggondozási munkáját, a szervezet felépítését és működését ismerhetik meg, záróakkordképp (és KMDSZ-es szervezkedéseik kezdő lépéseként) pedig a KMDSZ Szülinapok megszervezésén dolgozik majd a keresztszülőző csapat.

Jelentkezni november 18., 16 óráig lehet a KMDSZ weboldalán feltüntetett űrlapon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!