ERDON Helyi hírek

2015.10.22. 13:11

Álattenyészeti találkozó

Az állattenyésztők kérdéseit igyekeznek megválaszolni azon a pénteki találkozón, melyet egyéb intézmények mellett az Országos Talajjavító Hatóság Bihar megyei filiáléja és a Bihar megyei Mezőgazdasági Igazgatóság szervezett, s melyen Dr. Frânc Claudiu, az Állattenyésztők Országos Egyesületének elnöke, valamint Dr. Fitiu Avram, az Környezetbarát Mezőgazdaság Országos Egyesületének elnöke is részt vesz majd.

Az állattenyésztők kérdéseit igyekeznek megválaszolni azon a pénteki találkozón, melyet egyéb intézmények mellett az Országos Talajjavító Hatóság Bihar megyei filiáléja és a Bihar megyei Mezőgazdasági Igazgatóság szervezett, s melyen Dr. Frânc Claudiu, az Állattenyésztők Országos Egyesületének elnöke, valamint Dr. Fitiu Avram, az Környezetbarát Mezőgazdaság Országos Egyesületének elnöke is részt vesz majd.A rendezvényen, mely tíz órától, a Városi Művelődési Ház Florica Ungur termében zajlik majd, egyebek mellett a vidékfejlesztési támogatások megpályázásáról is szó esik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!