ERDON Helyi hírek

2015.07.08. 13:06

Kolozsvár megsegítése

A kolozsvári önkormányzatnak gondjai vannak a városban termelődő szemét tárolásával, ezért azzal a kéréssel fordult a nagyváradi önkormányzathoz, hogy a kolozsvári szemetet a nagyváradi hulladéktározóban lehessen elhelyezni.

A kolozsvári önkormányzatnak gondjai vannak a városban termelődő szemét tárolásával, ezért azzal a kéréssel fordult a nagyváradi önkormányzathoz, hogy a kolozsvári szemetet a nagyváradi hulladéktározóban lehessen elhelyezni.Az itteni önkormányzat megadta az erre vonatkozó engedélyt a következő feltételek mellett: Kolozsvárról július 15-től kezdődően három hónapon át lehet szemetet hozni a váradi hulladéktározóba, a háztartási és utcai szemét nem haladhatja meg a havi kilencezer tonnát. A Kolozsvárról érkező szemetet a váradi körgyűrűn kell majd a tározóba szállítani, a szemétszállító autók nem hajthatnak majd be a városba. A szeméttelepet üzemeltető Eco Bihor cég szétávolgatja majd a Kolozsvárról beérkező szemetet, és ami hasznosítható, azt értékesíti, a többi hulladékot a tározóba helyezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!