ERDON Helyi hírek

2015.06.04. 16:07

Nagyváradi nóta- és operettgála

A nagyváradi Szigligeti Színház nagytermében június 13-án, szombaton délután 18 órai kezdettel sok, mindenki számára nagyon közkedvelt nóta- és operettdallam csendül majd fel.

A nagyváradi Szigligeti Színház nagytermében június 13-án, szombaton délután 18 órai kezdettel sok, mindenki számára nagyon közkedvelt nóta- és operettdallam csendül majd fel.

A rendezvény ötletgazdái (Bertalan Kata és Kovács Géza), valamint a társszervezők (Kócza Erika és Thurzó Zoltán) elárulták, hogy hagyományteremtési szándékkal szervezik meg a fent említett eseményt Nagyváradon, impozáns környezetben. Mint megtudtuk, a gálaesten tizenöt énekes lép színpadra, hogy fergeteges hangulatot teremtsen. Magyarországról, Újvidékről és Szlovákiából Máté Ottilia, Balogh Imre, Pék László, Simon Zsóka, Vállay Éva, Balázs Anikó, Szitás Ida, Szabó Lajos, Nádasdi László, Szabó Eszter, Drágán Lajos, Tűri Antal fog fellépni, míg a nagyváradiak részéről Kiss Lívia, Tasnádi Melinda, valamint Tasnádi Ferencz.

Nagyrészt a magyarnóta gyöngyszemei fognak felcsendülni az est keretében, de pár dallam erejéig megemlékeznek majd az operett műfajról is. Több Nagyváradra érkező fellépő – ahogy az ötletgazdák felsorolták – temérdek Sláger TV, Dankó Rádió, Duna TV, Kívánságkosár felvételekkel büszkélkedhet, de közülük páran a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkereszt, valamint a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje is. A gálaesten fellép továbbá ifj. Berki László világhírű prímás és zenekara is (a magyarországi 100 Tagú Cigányzenekar tagjai), akik a fellépő énekeseket fogják kísérni.

Jegyeket a nagyváradi Szigligeti Színház jegypénztárában lehet vásárolni keddtől péntekig 11 és 17 óra közt. Természetesen igényelhetnek jegyeket a következő elérhetőségeken is: Kócza Erikánál (0742–901–902), Bertalan Katánál (0770–137–295), valamint Kovács Gézánál (0721–491–510). Mindenkit sok szeretettel várnak az ötletgazdák és társszervezőik a nóta és operettgálára! Médiatámogató a Bihari Napló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!