ERDON Helyi hírek

2015.05.05. 16:48

Rendhagyó óra Kokoval

Kovács Koko István olimpiai és világbajnok ökölvívó tartott élménybeszámolóval színesített rendhagyó testnevelésórát kedden Nagyváradon.

Kovács Koko István olimpiai és világbajnok ökölvívó tartott élménybeszámolóval színesített rendhagyó testnevelésórát kedden Nagyváradon.A Szent László líceumban már jóval a meghirdetett időpont előtt gyülekeztek az érdeklődők, főleg diákok. A gyererek nagy rajongással vették körbe a sportolót, aláírásokat kértek tőle, fotózkodtak vele – Koko kedvesen, türelmesen, barátságosan fogadta tisztelőit. A meghirdetettnél hamarabb el is kezdődött a rendezvény, amikor az iskola tornatreméig eljutott a vendék, rajongói gyűrűjében. Ott Botházy-Daróczi Réka köszöntötte és mutatta be a sportolót. Ezt követően Koko ökölvívás-miniedzést tartott. Lényegében bemutatta a bemelegítési formákat, továbbá a fő, alepvető mozdulatokat, amiket tisztelői szívesen csináltak vele együtt. A rendhagyó testnevelésóra után sem távozott azonnal a sztár, hanem még időzött a diákok körében, kérdésekre válszolt, újabb fotózásokhoz állt be és autogramokat osztogatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!