ERDON Helyi hírek

2015.04.08. 13:33

Könyvkukac könyvklub

Körülbelül két éve alakult a Könyvkukac Könyvklub, mely az olvasni szerető tinédzserek lelkes csapata.

Körülbelül két éve alakult a Könyvkukac Könyvklub, mely az olvasni szerető tinédzserek lelkes csapata.

Egyre több regény kerül be a könyvkukacok világába, amikről segítség nélkül talán sose hallanánk. A legnagyobb segitők mi, a könyvkukacok vagyunk, akik bemutatva jobbnál jobb regényeket, új világokba is vezetjük egymást. A találkozók után kibővült listákkal térhetünk haza, s garantált a jókedv is.

Szóval ha bárki (5.-10. osztályos) úgy érzi, hogy szívesen beszélgetne könyvekről, az olvasásról, csatlakozhat hozzánk. Arra is volt példa, hogy olyan fiatal látogatott el az egyik találkozóra, aki sose szeretett olvasni, de átadva neki a könyvek varázsát, rájött, hogy az olvasás egyáltalán nem unalmas, így ma már rendszeresen jár a klubba.

Nemrég Pitz Melinda színművész is partnerünk lett, aki segít minket jobbnál jobb könyvek kiválasztásában.

Április 9-én, csütörtökön a Humanitas könyvesboltban újra megrendezésre kerül egy beszélgetés, délután három órai kezdettel. Hozz magaddal egy könyvet, amiről szívesen beszélnél! Remélem sokaknak sikerült felkeltenem az érdeklődését, és csütörtökön láthatunk pár új arcot is.

Már a weboldalunk is alakul (www.konyvkukac.eu), ahol szintén könyvajánlókat találhatsz és írhatsz, népszerűsítve regényeket és az olvasást.

Ha kedved van, gyere el, s mutassuk meg együtt a világnak, hogy az olvasás hasznos, szórakoztató és nem utolsó sorban MENŐ!

Érdeklődni lehet a zsuzsa.istvan@konyvkukac.com e-mail címen, illetve további infókat begyűjteni a "Könyvkukac Könyvklub" facebook-os csoporton keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!