ERDON Helyi hírek

2015.01.13. 12:09

Újranyílt az Őssi strand

Január 13-tól újra kinyílt az Őssi strand, ahol december 15. és január 12. között javítási és fertőtlenítési munkálatokat végeztek.

Január 13-tól újra kinyílt az Őssi strand, ahol december 15. és január 12. között javítási és fertőtlenítési munkálatokat végeztek.

Kedden újra kinyílt az Őssi strand. A program a tavalyi év téli programjához képest változatlan, vagyis keddtől vasárnapig 8-17 óra között lesz nyitva, belépni 16 óráig lehet. Hétfőn zárva van takarítás miatt. December 15. és január 12. között a strand zárva volt, ebben az időszakban takarítási, fertőtlenítési és javítási munkálatokat végeztek a medencénél, öltözőfülkéknél, tussolóknál, valamint kicserélték a hibás elektromos berendezéseket. Az elvégzett munkálatokat saját költségvetésből állták, körülbelül tízezer lejt költöttek – tájékoztatott Eugen Onciu, a strand adminisztrátora. A téli időszakban az ötös számú medence működik, ennek feltöltését hétfőn kezdték el, a víz hőmérséklete 36-37 Celsius fok.

Árak

Január 13-án kevesebben voltak mint a korábbi időszakban, tekintve, hogy ettől az évtől a nyugdíjasoknak is fizetni kell a belépőért. Kedden 11 órakor 86 fizető vendége volt a strandnak, ezen a napon négy bérletet is kiállítottak. Ebben az évben emelték a belépők árát minden kategóriában, tehát: a teljes árú felnőtt jegy 12 lej, a gyerekeknek, fogyatékos személyeknek és nyugdíjasoknak 6 lejt kell fizetniük, a négy évesnél kisebb gyerekek ingyenesen mehetnek be, a családi belépő (két szülő, egy gyermek 14 éves korig) 24 lej, további gyermekek után fejenként 5 lejt kell fizetni. A felnőtt csoportok (min. 15 személy) fejenként 10 lejt kell fizessenek, a gyermek, tanuló és egyetemista csoportok (min. 15) fejenként 5 lejért válthatnak belépőt. Mindkét esetben a csoport kísérője ingyenesen léphet be. A nyári szezon előtti karbantartási munkálatokat áprilisban végzik el, ekkor a strand újra zárva lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!