ERDON Helyi hírek

2014.10.05. 15:31

Elkezdődött a fesztivál

Nagyvárad- Október 3-án elkezdődött az önkormányzat által szervezett és október 12-ig tartó idei Nagyváradi Ősz-fesztivál.

Nagyvárad- Október 3-án elkezdődött az önkormányzat által szervezett és október 12-ig tartó idei Nagyváradi Ősz-fesztivál.

Az első hétvégén főként a December 1. téri parkban zajlottak az események, ahol a Szakszervezetek Művelődési Háza mellett felállított színpadon pénteken a népzenéé volt a főszerep (a Crişul folklórcsoport, a Provincialii és Angela Rusu koncerteztek), szombat este pedig a könnyűzene rajongók örülhettek, hiszen az Elyon, DJ K-LU, valamint a jóval a rendszerváltás előtt alapított, azóta többszörös tagcserén átesett Timpuri Noi zenekar voltak a meghívottak. A kellemes idő ellenére kevesen voltak kíváncsiak a bandára, jobbára olyan tizenévesek őgyelegtek, csápoltak és skandáltak a színpad előtt, akik még meg sem születtek az együttes megalakulásakor.

A lacikonyhák és italmérő, illetve -árusító sátrak környékén viszont tolongás volt, és a lócák is többnyire foglaltak voltak, bár akik akartak, azért találtak maguknak ülőhelyeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!