ERDON Helyi hírek

2014.07.24. 19:40

Az ERA Parkban a nyár 50%-os árleszállítást jelent!

Az ERA Park a klienseinek egy kedvezményekkel teli nyarat kínál. A bevásárlóközpontban lévő üzletek nagyrészében már megkezdődött a bárki számára elérhető árakon tartott "Talpraesett vásárások a családnak" elnevezésű akció.

Az ERA Park a klienseinek egy kedvezményekkel teli nyarat kínál. A bevásárlóközpontban lévő üzletek nagyrészében már megkezdődött a bárki számára elérhető árakon tartott "Talpraesett vásárások a családnak" elnevezésű akció.

Augusztus 17-ig például a Mobexpert kliensei 30 és 50%-os kedvezmény kapnak a bútorok és dekorációk vásárlásakor, augusztus 31-ig pedig a Naturlich 25%-os árengedményt kínál a rendelésre készülő konyhabútorokra a Lucky Man kollekcióból. Az árban benne van a kívánt bútor 3D-s bemutatója, az összeszerelés, és a szállítás. Továbbá az üzlet kamatmentes, 12 részletben történő kifizetést is biztosít, Garanti Bonus és StarBT Banca Transilvania bankkártyákkal. Minden bútorra vonatkozó 40%-os árengedményt ad augusztus 3-iga Lemn s.

Augusztus 31-ig a Sabrini-nél a kliensek 50%-okal kevesebbért vásárolhatnak órákat és bizsukat. Ugyaneddig a dátumig a Pada Murre 10 és 50% közötti kedvezményt ajánl. Aki átlépi az üzlet küszöbét, annak lehetősége van 10%-kal olcsóbban vásárolni zakókat, 14%-kal olcsóbban nadrágokat, csokornyakkendőket vagy pulóvereket, az ingekre 15% a kedvezmény, nyakkendőkre 25%, trikókra 50%, bermudákra 50%, rövid nadrágokra 50%.

A Secuiana üzlet is ajánl árleszállításokat augusztus 17-ig, amikor 50%-kal kevesebbért lehet venni nadrágokat, továbbá augusztus 31-ig a Modex 30+-kal olcsóbban ad el gyerek, női és férfi fehérneműt.

Minden olyan termék, melyen olvasható az "Egy nap sem telhet el árengedmény nélkül" felirat, az illető napon 8%-os árengedménnyel vásárolható meg, sőt, a Modex hűségkártyával fizetőknek 16%-os kedvezményt adnak. Akik az előbbieken felül még születésnapjukat is ünneplik, összesen 24% kedvezményt kapnak.

Akik a divatos holmikat kedvelik, és betérnek a San Francisco Outlet-be, ugyancsak meglepő árakkal találkozhatnak. Augusztus 31-ig papucsok 2.90 lejért, szoknyák, nyakkendők, nadrágok, blúzok 4.90 lejért, trikók, ingek 9.90 lejért, zakók 19.90 lejért vásárolhatóak.

Az Alesianál az ERA kliensek 50%-os engedményt kapnak minden nyári holmira augusztus 30-ig.

A Biovita üzletében aki legalább 50 lejért vásárol, kivéve a 0%-os árréssel forgalmazott termékeket, 5% árengedményt kap. Fontos tudni, hogy összesen 20 terméket folyamatosan 0%-os árréssel forgalmaznak. Próbálják ki!

Az ERA Park árleszállításairól még többet lehet megtudni ide kattintva: http://era-oradea.ro/ro/cumparaturi-istete!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!