ERDON Helyi hírek

2014.06.24. 11:55

Évzáró a keserűi iskolában

Az érkeserűi Számadó Ernő Általános Iskolában június 20.-án tartották meg az előkészítő és I.-IV. osztályos tanulók évzáró ünnepélyét.

Az érkeserűi Számadó Ernő Általános Iskolában június 20.-án tartották meg az előkészítő és I.-IV. osztályos tanulók évzáró ünnepélyét.

Örömmel és várakozással gyülekeztek a csillogó szemű gyerekek és szülők, hozzátartozók, pedagógusok az iskola laboratóriumában. Az egybegyűlteket Gábor Erika tanítónő, az iskola irányítótanára köszöntötte, az alkalomhoz illő gondolatokkal fordulva elsősorban a gyerekekhez, utánuk a szülőkhöz, majd kezdetét vette a diákok előadása. Elsőként a legkisebbek, az előkészítő osztályosok léptek színpadra egy humoros jelenettel, amelyben kis egerek bőrébe bújtak, valamint egy nyárköszöntő verses összeállítással. Előkészítőjük Gábor Erika tanító néni volt. Az I.-II. osztályosok egy vakációköszöntő verses összeállítást és egy tréfás népi történetet adtak elő, Pete Judit tanítónő irányításával. A harmadik osztály verses összeállítása következett, amellyel búcsúztak a tanévtől.

Eltelt évek

A következő momentumban az előkészítő és I.-III. osztályok együtt álltak színpadra, hogy előadjanak egy vidám, angol nyelvű énekes verses összeállítást Nyéki Enikő angoltanár felkészítésévél. A tanévzáró különleges pillanata mindig a IV. osztályosok búcsúzása. Az elemi osztályoktól és tanító nénijüktől búcsúzó negyedikesek A ballag már a kisdiák... kezdetű dallal vonultak be, majd versekkel és énekekkel emlékeztek az eltelt évekre és búcsúztak tanítónőjüktől, Faur-Kis Angélától. Az ünnepség végén a tanulmányi eredmények értékelése következett, ahol minden tanító néni átadta az osztálya legjobbjainak járó oklevelet és jutalomkönyvet.

Szkirkanics Edina tanítónő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!