ERDON Helyi hírek

2014.05.07. 14:45

Nyerj belépőjegyet Billy Idol romániai koncertjére!

Az Erdély Online és az Amprenta Advertising megadja a lehetőséget, hogy belépőt nyerj Billy Idol romániai koncertjére.

Az Erdély Online és az Amprenta Advertising megadja a lehetőséget, hogy belépőt nyerj Billy Idol romániai koncertjére.

Erdély legnagyobb eseményének mondja a szervező Amprenta Advertising azt, hogy koncertet ad Kolozsváron a Cluj Arenában június 30-án Billy Idol. A fellépő akkor volt fiatalsága teljében, amikor Nagy-Britanniában megszületett a punk, gyorsan lépett, és miután megpróbált kétszer együttesben zenélni (Siouxsie and the Banshees 1976-ban és Chelsea 1977-ben) megalapította saját együttesét, a Generation X-et.

A legnagyobb klubokban is felhangzott már néhány slágere később, mint a Dancing with myself, Kiss me badly, vagy az Untouchables. Később szinte futószalagon jöttek a slágerek, és még ma is hallhatóak sokfelé, ilyen a Rebel Yell, a White Wedding, a Mony Mony, a Creadle of Love, a Sweet Sixteen, LA Woman.

Ami a koncert helyszínét illeti, 40–45 ezer embert várnak a 65 ezer férőhelyes Arénába, főleg 25–40 év közötti a célréteg, de a szervezők szerint a 18–65 év közöttiek jönnek el majd.

A sorsolást június 25-én, szerdán 14 órakor tartjuk, a neveket közzétesszük portálunkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!