ERDON Helyi hírek

2014.03.27. 19:10

Szőnyegvásár az ERA-ban

Nagyváradon negyedik alkalommal kerül megrendezésere a nagy szőnyegvásár, az ERA Parkban, március 27. és 30. között, naponta 8 és 22 óra között.

Nagyváradon negyedik alkalommal kerül megrendezésere a nagy szőnyegvásár, az ERA Parkban, március 27. és 30. között, naponta 8 és 22 óra között.

A vásárt a Gaby Style Home Decor szőnyeg és függöny üzlet szervezi, illetve a szőnyegeket előállító Carpeta Incov. Az érdeklődők modellek százait tekinthetik meg, és 50%-os kedvezmény várja őket. Ráadásul óránként tombolát is tartanak, ahol természetesen értékes dijakat lehet nyerni. A vásárt az ERA Park kupolája alatt lehet majd megtalálni, a belépés ingyenes.

Újabb hétvége, tele szórakozással

Míg a felnőttek a vásárlással vannak elfoglalva, a gyerekeket újabb animációs filmek várják az ERA Park rendezvénytermében.

Szombaton 11 és 12.30 óra között a Szépség és a Szörnyeteg, míg vasárnap 11 és 12.15 óra között az Aliz csodaországban című film megtekintésére várják őket. A belépés ingyenes nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is.

Ugyancsak ezen a hétvégén BombonERA megtanítja a legkisebbeket, hogyan kell vásárolni. A kézművesműhelyben megtanulhatják, hogyan lehet árukat, termékeket előállítani, illetve eladni azokat.

Még több információ található az ERA Park eseményeiről az intézmény hivatalos honlapján: http://www.era-oradea.ro/ro!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!