ERDON Helyi hírek

2014.03.02. 10:59

Idén is farsangoltak a lorántffysok

A farsang idén sem maradhatott el a váradi Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban, amelyet február 27-én csütörtökön tartottak meg az iskolában.

A farsang idén sem maradhatott el a váradi Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban, amelyet február 27-én csütörtökön tartottak meg az iskolában.

A télbúcsúztató ünnepséget Kovács Abigél és Pap Anikó tanárnők tizenegyedikes osztályai szervezték meg, amelyen a IX.-XI-es osztályok humoros előadásait tekinthették meg az iskola diákjai, tanárjai. A tavalyi évhez hasonlóan a farsangon a nyolcadikosok is felléptek. Mint minden évben, idén is a résztvevő osztályok egy-egy vidám jelenettel, egyéni műsorral készültek, amelyeket a zsűri, az iskola tanárai és diákjai előtt adtak elő. Idén is szerteágazó témában sikerült összeállítani a műsorokat, melyek alapját filmek, televíziós műsorok, mesék szolgáltatták. A VIII. A műsorának címe a 14 évesek a ringben, a fiatalok mindennapi életének nehézségeit mutatta be, azokat a meccseket, amelyeket a diákoknak kell megvívniuk. A IX. A osztály jelenetében a társkeresés titkait és buktatóit mutatta be, a IX.B pedig tehetséggutató műsorában énekkel, viccel és tánccal szórakoztatta a közönséget. A X.A műsorán keresztül Szulejmán életébe és mindennapjaiba nyertek betekintést a jelenlevők, a X.B a Ruszki zebrák istállója című előadással lépett fel, míg a XI.A Piroska és a farkas meséjéből ihletődött. A XI. B műsora A bazi nagy roma lagzi, avagy az osztálytalálkozó címet kapta. A humoros jeleneteket a zsűri értékelte, majd az osztályokat oklevelekkel és tortával díjazták. A farsangi mulatságon volt tombolahúzás is, majd a diákok a farsangi mulatságot az iskola tornatermében folytatták.

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!