ERDON Helyi hírek

2014.02.11. 17:45

Szerencsétlenségek

Halálos autóbaleset. Vasárnap reggel súlyos autóbaleset történt Élesd mellett, az országúton. Két teherszállító ütközött össze, az egyik 23 tonna műanyag granulátumot, a másik pedig ruhákat szállított.

Halálos autóbaleset. Vasárnap reggel súlyos autóbaleset történt Élesd mellett, az országúton. Két teherszállító ütközött össze, az egyik 23 tonna műanyag granulátumot, a másik pedig ruhákat szállított.Hat mentőalakulat ment ki a helyszínre (a gyorsmentőszolgálattól öt, a mentőszolgálattól egy), továbbá két tűzoltóautó. Három személy sérült meg, egyikük bennrekedt az autóban és nem volt tudatánál. A Crisana Katasztrófavédelmi Főfelügyelőség emberei lezárták a területet és megtették a tűzvédelmi óvintézkedéseket, a mentők pedig elsősegélyben részesítették a sebesülteket, illetve kiszabadították a bennrekedt személyt, majd a megyei kórház sürgősségi osztályára szállították őket. Egyikük mintegy négy órára rá belehalt sérüléseibe.

Frontális ütközés. Két halálos áldozata van annak a szerencsétlenségnek, mely hétfőn, Tenke és Biharhosszúaszó között történt. Egy Opel és egy Ford személygépkocsi ütközött frontálisan, az egyik gépkocsi felborult és maga alá temette az egyik utast, aki azonnal belehalt sérüléseibe. Ugyanannak a gépkocsinak a vezetője, aki bennrekedt az autóban, kevéssel miután sikerült kiszabadítani, életét vesztette. További öt sérültje van a balesetnek, s egy fiatal hölgy kivételével, aki visszautasította a beutalást, mindannyian kórházba kerültek. Az említett szakaszon leállították a közlekedést.

Kigyulladt autó. Hétfőről keddre virradóra kigyulladt egy autó a Splaiul Crişanei utcán. Az értesítés nyomán a tűzoltók hamar kiértek a helyszínre és eloltották a tüzet, mely már majdnem átterjedt egy a közelben parkoló gépkocsira is. Az értesítéstől a tűz eloltásáig hét perc telt el a katasztrófavédelmi felügyelőség jelentése szerint. A szóban forgó gépkocsinak szinte egyetlen része sem maradt ép, de a közeli gépkocsi reflektorai és hátrapillantója is megrongálódott. Az eddigiek alapján gy tűnik, hogy szándékos gyújtogatás történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!