ERDON Helyi hírek

2014.02.18. 11:54

Rákellenes tápszer Nagyváradon (R)

Egy speciális, elsősorban daganatos betegeknek szánt gyógyászati tápszer Nagyváradon keresztül megérkezett Romániába. A termékkel kapcsolatos kérdéseinkre az Avemart forgalmazó Román cég ügyvezetője, Kovács Dávid válaszolt.

Egy speciális, elsősorban daganatos betegeknek szánt gyógyászati tápszer Nagyváradon keresztül megérkezett Romániába. A termékkel kapcsolatos kérdéseinkre az Avemart forgalmazó Román cég ügyvezetője, Kovács Dávid válaszolt.

 

Ha valaki daganatos beteg, miért válassza az Avemart?

1969-ben Szent Györgyi Albert (Nobel-díjas, a C-vitamin felfedezője) fedezte fel, aki megállapította, hogy a búzacsíra-kivonatnak immunstimuláló hatása van. Az Avemar 2005 óta segíti a daganatos betegségben szenvedőket, akiknek folyamatos visszajelzése pozitív.

Mi az Avemar aktív összetevője?

Az Avemar pulvis koncentrátum egy speciális szabadalommal védett gyógyszertechnológiai eljárással előállított kivonat, amelynek kiindulási alapanyaga a búzacsira.

Mikor lehet elkezdeni az Avemar szedését?

A rosszindulatú daganat diagnózisának felállítását követően, amilyen hamar csak lehet, nem szükséges megvárni a sokszor elhúzódó onkológiai kezelés kezdetét.

Igen, sőt javasolt, a vizsgálatok alapján csökkenti a kezelés mellékhatásait, és fokozza az onkológia kezelések hatékonyságát.

Körülbelül mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Az Avemar szedésének megkezdését követő legkevesebb 2–4 hét alatt érheti el a készítmény hatása a szükséges szintet, a betegség, az egyén és az állapot függvényében. Az Avemarral végzett humán klinikai vizsgálatok legalább 6 hónapos alkalmazást feltételeztek, így feltétlenül érdemes legalább 2-3 hónapon keresztül szedni a készítményt, hogy kedvező hatásai mindenképpen érezhetővé váljanak.

Az Avemart kúraszerűen vagy folyamatosan kell-e alkalmazni?

Daganatos betegség esetén folyamatosan kell szedni, mindaddig, míg a betegség fennáll.

Mennyi ideig folytatható az Avemar szedése?

Az Avemar korlátlan ideig, folyamatosan alkalmazható.

Bármelyik daganattípusra alkalmazható?

Igen, a daganatos betegség bármely stádiumában és minden tumortípus esetén alkalmazható.

Milyen kiszerelésekben lehet megvásárolni?

Kettő termékváltozatban kapható Romániában: tasakos granulátum és filmtabletta formájában.

Hol kapható a termék Romániában?

Jelenleg személyesen megvásárolható Nagyváradon, azon belül is a Piaţa Cetăţii, 1. sz. alatt, az Oradea Plaza I. emeletén található Információs pontunkban, ahol 9–17 óráig várunk szeretettel mindenkit, ahol egyben ingyenes terméktanácsadással is szolgálunk, mind személyesen, mind telefonon keresztül, a következő telefonszámon: +40 730–374–589. A termékünk a nap 24 órájában webshopon keresztül is elérhető: www.avemarshop.ro. Az Avemar Információs Központ egyelőre Nagyváradon található, de jövőre tervezzük több Információs Pont nyitását is: www.avemar.com/ro

Köszönöm válaszait, és kívánok sok sikert az eredmények eléréséhez.

Köszönöm a jókívánságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!