ERDON Helyi hírek

2014.02.13. 18:01

GTCI: itt a seregszemle programja

Összeállt a Nemzetközi Kultúrakereskedők Gálája (Gala Traficantului de Cultură Internaţional) idei programja. A seregszemle PÉNTEKEN indul, íme, miből lehet válogatni.

Összeállt a Nemzetközi Kultúrakereskedők Gálája (Gala Traficantului de Cultură Internaţional) idei programja. A seregszemle PÉNTEKEN indul, íme, miből lehet válogatni.

Idén csak a finisre állították össze a szervezők a programot, amely soványabb is az előző évekénél, igaz, más megoldanivalóik is voltak, például más helyszínt keresni. Ugyanis, mint azt már tudattuk, új időpontban, új helyszínen lesz a Nemzetközi Kultúrakereskedők Gálája (Gala Traficantului de Cultură Internaţional) Nagyváradon. Február 14-15-16-án a Ioan Budai Deleanu utca 1 szám alatti volt gyárépületben lesznek a rendezvények.

Ezekkel várnak

Sok spontánul alakuló, kiegészítő program mellett a következő a fő „menetrend”. A helyszín naponta 15-23 óra között látogatható. (A programok román nyelven zajlanak, ezért a címeiket is így tüntettük fel.) Pénteken 17 órakor hivatalos kapunyitás, 18-tól Dubase zenél, 19-től Rodion. 20:30-tól O, ce zile frumoase! címmel Samuel Beckett darabja,22:00-től Cinema Paradis. Szombati programok: 17:00 - Cinema Paradis; 18:30 - zeneóra; 20:00 - Fluidian zenei improvizációi; 21:30 - Întoarcerea de acasă, Ştefan Caraman darabja; 23:00 - Cinema Paradis. Vasárnap: 17:00 - Dubase zenél; 18:00 - Sergiu Savin monológja; 19:00 - Aşteptând-o pe Alice címmel színi előadás; 21:00 - Cinema Paradis. Emellett a három nap során állandó események lesznek Raluca Avrămuţ, Teofil Ioan Ştiop és Rebekka Ivácson tárlatai, Rudolf Bone és Ovidiu Iloc videóvetítései, valamint Sebastian Bărbălan, Tania Nicola és Tirlea Roxana Alina közös munkűja is folyamatosan ki lesz állítva.

Szeghalmi Örs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!