ERDON Helyi hírek

2014.02.07. 12:25

Az ERA Park elküldi a szerelmeseket a SPA-ba!

Az ERA Park elindította az "Egy hétvége a SPA-ban, oh-la-la" című versenyét, melyben a szerelmespárok, ha a kereskedelmi központ kupolája alatti Eiffel toronynál készítenek egy közös fényképet, nyerhetnek egy 400 lej értékű voucher-t (szolgáltatás-kupont), mely két személyre szól az Eforea SPA és Hiltonban, vagy egyet az öt romantikus vacsora-lehetőségből.

Az ERA Park elindította az "Egy hétvége a SPA-ban, oh-la-la" című versenyét, melyben a szerelmespárok, ha a kereskedelmi központ kupolája alatti Eiffel toronynál készítenek egy közös fényképet, nyerhetnek egy 400 lej értékű voucher-t (szolgáltatás-kupont), mely két személyre szól az Eforea SPA és Hiltonban, vagy egyet az öt romantikus vacsora-lehetőségből.

Az akció a nagyváradi ERA Park Facebook-oldalán bonyolódik február 3 és 12 között, a résztvevőknek pedig nincs egyéb dolguk, mint a már említett fotót feltölteni ennek az oldalnak a versenyhez kapcsolódó részére, illetve kitölteni az azonosításhoz szükséges űrlapot.

Az a fotó, amelyik február 12-ig (ezt a napot is beleértve) a legtöbb szavazatot kaja (de nem kevesebbet, mint 50) nyertesnek tekinthető, és a rajta szereplők testápoló- és frissítő kúrát, továbbá a fürdő minden szolgáltatását (jacuzzi, fitness, élményfürdő, szauna) igénybe vehetik egy egész napon át az Eforea SPA és Hiltonban. A sorban következő legtöbb (de nem kevesebb mint 20) szavazatot kapott fotókat egyenként 50 lej értékű kuponnal jutalmazzák, melyeket az ERA Parkban lévő Don King Pizza, Galaxy Food vagy a Luca étterem fogad el.

Valentin napon szeressék egymást a franciákhoz hasonlóan: házasodjanak össze az ERA-ban, és nyerjenek álomvacsorát!

Igazából szeretik egymást? Gondoltak már rá, hogy összeházasodjanak, de mindig elhalasztották? Valentin napon tehetnek egy próbát az ERA Parkban. Hogy megünnepelje a "legszerelmesebb" hónapot, az Aradi úti kereskedelmi központ február 14 és 16 között tartja meg a "Nyerd el a szerelmet" elnevezésű kampányát, melyben arra hívja meg a szerelmespárokat, hogy tartsanak egy "próbaesküvőt" párizsi hangulatban, az ERA Park kupolája alatt, ahol az Eiffel torony, vörös rózsa, sok-sok szívecske és egy autómatuzsálem várja őket. Az esküvői ajándékok az alkalomnak megfelelően bőségesek: egy romantikus pezsgős vacsora, jegygyűrűk, egy fotóalbum a legszebb pillanatokkal, és egy házassági bizonylat. A legidőtállóbb szerelmeket jutalmazzák. A legalább öt, vagy annál több éve házasságban élők csak a "bizonyítékot" kell bemutassák, és egy romantikus vacsorát kapnak érte. Az egyetlen feltétel, hogy február 14-én, 15-én vagy 16-én legyenek 14 és 16 óra között az ERA Park kupolája alatt. A ceremóniamester nem más lesz, mint Bonaparte Napóleon, hiszen az ERA Valentin nap egy szerelmes mese.

A gyerekek az ERA-ban Simba, Zhu Zhu Pets és Bonbonera társaságában tölthetik a hétvégét

Ahogyan azt a legkisebb "kliensek" megszokhatták, az ERA a hét végén is kedvükben jár nekik való "műhelyekkel", de ingyenes filmvetítésekkel is. Szombaton, február 7-én 11 órakor a kereskedelmi központ élményközpontjában a gyerekek afrikai kalandokra indulhatnak Simbával, az oroszlánok királyával. Vasárnap, ugyancsak 11 órától egy álmokat beteljesítő küldetés részesei lehetnek a legkisebbek Pipsqueak és barátai társaságában, a "Zhu Zhu Pets. Zhu keresése" című filmben.

Az első animációs film 85 percig tart, a második 72 percig. Mindkettő román nyelven lesz követhető, és ingyenesen nézhetik meg gyerekek és felnőttek egyaránt. Ugyancsak a hét végén, szombaton 17 és 19 óra között a szépséges Bonbonera várja a gyerekeket egy festészeti műhelybe, ahol megtanulhatják, mikét kombinálhatják a színeket, hogyan lehet a legdekoratívabb lakásdíszeket elkészíteni. A találkozó a StockHouse előtt lesz, természetesen jókedvvel, sok énekkel, játékkal körítve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!