ERDON Helyi hírek

2014.01.16. 12:38

Tragikus baleset a Borsi úton

Csütörtök reggel kilenc és tíz óra között tragikus baleset történt a nagyváradi Borsi úton. A baleset áldozata belehalt sérüléseibe.

Csütörtök reggel kilenc és tíz óra között tragikus baleset történt a nagyváradi Borsi úton. A baleset áldozata belehalt sérüléseibe.

Csütörtök reggel 9.30 körül tragikus baleset történt a váradi Borsi úton. R.I.C. 40 éves váradi férfi személygépjárművével a Borsi úton Biharszentjános felé haladva a nagy sebesség és egy meggondolatlan manőver következtében elvesztette uralmát a gépjármű irányítása felett, lehajtott az útról az ezzel párhuzamosan futó villamossínekre, ahol egy villanyoszlopnak csapódott. Az ütközés alapján a gépjármű nagy sebességgel hajtott, az autó eleje felismerhetetlenségig összetört és kettéhasadt, karosszéria- és motordarabokat a helyszíntől több tíz méterre is találtak, továbbá a jobb első kerék is leszakadt. A baleset pillanatában a férfi egyedül utazott a gépjárműben. Az ütközés helyszínére tűzoltók és több rohammentő egység érkezett ki. A tűzoltóknak sikerült kiemelniük az áldozatot az autóból. A mentősök ötven percig küzdöttek a szerencsétlenül járt férfi életéért, hiába, az áldozat belehalt súlyos sérüléseibe. A Biharszentjános felé vezető út egyik sávját lezárták, nem keletkezett torlódás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!