ERDON Helyi hírek

2014.01.15. 14:50

2014: kártyajóslatok férfiaknak

A férfiaknak is jobb évük lesz az idei, mint amilyen a tavalyi volt, ők a kapcsolatok terén eddig is szerencsésebbek voltak a nőknél. Hovorka Andrea nagyváradi jós vetett kártyákat a férfiak számára.

A férfiaknak is jobb évük lesz az idei, mint amilyen a tavalyi volt, ők a kapcsolatok terén eddig is szerencsésebbek voltak a nőknél. Hovorka Andrea nagyváradi jós vetett kártyákat a férfiak számára.

 

18-25 év között

Van egy nagyon fontos tervük és az idén esély van arra, hogy sikerüljön. Aki a karrierjét akarja kialakítani, 2014-ben váratlan alkalmat talál, hogy valóra váltsa elképzelését, legyen az egy vonzó munkahely, vagy egy jó hírű egyetem. Csak a saját ambíciójukon múlik, hogy 2014-ben hogyan változtatják sorsukat. Lesz köztük olyan is, aki végleg elkötelezi magát egy hölgy mellett és bár nagyon korai a döntés, makacsul kitartanak választásuk mellett. Családjuk megpróbál ellenszegülni, teljesen sikertelenül. Saját életükbe nem engednek beleszólást, pedig nem mindenki akar haragot gerjeszteni, talán csak féltik őt egy rossz lépés következményeitől.

A többség azonban szabadon élvezi a független, fiatal évek jóízű, kalandos meglepetéseit. Váratlan szerelmek, érdekes epizódok sorozata jön 2014-ben, a határ a csillagos ég…

25-35 év között

Akik házasságban élnek, többször kerülnek véget nem érő, szövevényes családi vitákba. Lesz úgy, hogy a szülők akarnak majd új szabályokat bevezetni az életükbe és olyan is, amikor a feleségük akar majd kalapot hordani. Néha az lesz az érzésük, hogy mások próbálják irányítani sorsukat és a saját véleményük nem számít. Feleségükkel sikerül kompromisszumot kötni, de a családban lesz olyan, aki megsértődik és tartani fogja a haragot.

Azok, akik nem engedik „bekötni a fejüket”, minden meghívást elfogadnak, minden bulira elmennek és szinte kivétel nélkül minden nőnek udvarolni fognak. Az egyiknek a szeme fog tetszeni, a másiknak az alakja, nehéz lesz eldönteni, melyiket szeressék jobban.

Akik 2013-ban sajnálták az elveszett szerelmet, 2014-ben megvigasztalódnak. A régi szerelem helyébe egy új, érdekes ismeretség lép.

2014 anyagi szempontból rázós év, minden figyelmükre szükség lesz, hogy ellenőrzés alatt tartsák pénzüket. Gondolják meg, mit tesznek a pénzükkel, el lehet kerülni a veszélyt.

35-45 év között

2014 anyagi szempontból bonyolult év, nehéz lesz megőrizni az egyensúlyt a családi költségvetésben is. 2013-ban annyi kiadásuk volt, mint csillag az égen, 2014-ben viszont azok, akik több területen dolgoznak, vagy van egy párhuzamos munkahelyük is, netán vállalkozásuk, jobban fogják alakítani anyagi helyzetüket, bizonyos nyereségre is szert tehetnek.

Családi életükben egy váratlan esemény megbonthatja az egyensúlyt, fontos, hogy megőrizzék nyugalmukat és szükség lesz egy kis diplomáciára is.

Többségük jól irányítja magánéletét, harmonikus a párkapcsolatuk, illetve boldog a házaséletük, nem szenvednek a magánytól, nincsenek megbánt döntések és nincs lelkiismeret furdalásuk. Az elhagyott régi kedves csupán emlék marad.

45-55 év között

2014-ben mindenkit maguk köré gyűjtenek, barátokat, kollégákat, mindazokat, akik számítanak.

Karrierjükben a legfontosabb eredményeket már elérték de 2014 és az azt követő időszak is jelentősnek fog bizonyulni. Hosszan tartó, láthatatlan munkájuknak most érnek meg a gyümölcsei. Szaktudásukat mindenki elismeri és az az egy-két irigykedő kolléga is meghunyászkodik, akikkel tavaly kis híján összeverekedtek az irodában. Külföldi kiküldetések és titkos randevúk tarkítják ezt az évet.

Akik 2013-ban valamilyen szerencsétlen körülmény miatt munkahely nélkül maradtak, 2014-ben sikerült egy elfogadható, jó megoldást találjanak, ami jó irányba lendíti sorsukat.

2014-ben magánéletük új fordulatot vesz és akiknek már rég nem működik a házasságuk, rászánják magukat az elkerülhetetlen válásra. Ezzel aztán sikerül elindítani a pletykák lavináját, de a legfontosabb, hogy mindent előröl tudnak kezdeni, a lerombolt múlt helyett egy új jövőt építenek fel.

55 év felett

Az idén is igyekeznek mindent jól megszervezni, de ez plusz költségekkel jár, többet kell áldozniuk a szabadidejükből, több lesz a bosszankodás, hiszen nehéz minden szálat a kezükben tartani; családjuk igényes és nem éri be részmegoldásokkal, ha már lúd, legyen kövér alapon. Ezt a korosztályt váratlan utak és pénzkiadások várják 2014-ben, ha pedig kénytelenek valakitől szívességet kérni, ez hosszú távon kötelezettségeket jelent. Legjobb barátjuknak is elfogy a türelme, szomszédjuk is igen elfoglalt mostanában, nehéz lesz vele személyesen találkozni, néha az lesz az érzésük, hogy szándékosan kerüli őket. Rokonok közt is akad egy-két haragos, de azért van közöttük olyan is, akiben több a jóérzés. Nem fog tudni kiegyezni mindegyikőjükkel.

2014 mozgalmas év, annyira, hogy idejük sem lesz a pihenésre, sürgős ügyintézések, új megbízások a család részéről, rohanás a hétköznapi rutinfeladatok között, jó, ha néha le tudnak ülni egy forró kávéra és öt perc erejéig elgondolkodni azon, hogy nekik személy szerint mire is van a legnagyobb szükségük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!