ERDON Helyi hírek

2013.12.08. 13:47

Közös téli tárlat a váradi TEG-ben

Számítógépes grafikákat, tűzzománc munkákat, olajfestményeket, akvarelleket, grafikákat és vegyes technikával készült munkákat is megtekinthetnek a Tibor Ernő Galériában.

Számítógépes grafikákat, tűzzománc munkákat, olajfestményeket, akvarelleket, grafikákat és vegyes technikával készült munkákat is megtekinthetnek a Tibor Ernő Galériában.

December 6-án, pénteken délután csoportos téli tárlat nyílt a Tibor Ernő Galéria közösségének alkotásaiból. Bányai Szabados Katalin köszöntötte a Tibor Ernő Galéria közösségének nevében a megjelent érdeklődőket, majd egy perces néma csenddel emlékeztek a nemrég elhunyt Schneider N. Antalra. A megnyitón Bányai Szabados Katalin a TEG és tagjainak 2013-as évi tevékenységéről is tartott beszámolót: a mozgalmasnak bizonyuló évben több kiállítást szerveztek, részt vettek alkotótáborokban, valamint meghívott művészek is kiállítottak a galériában. Ezúttal a TEG közösségének munkáit csodálhatják meg az érdeklődők. A tárlaton számítógépes grafikákat, tűzzománc munkákat, olajfestményeket, akvarelleket, grafikákat és vegyes technikával készült munkákat is megtekinthetnek. A kiállításon Barbici Éva, Bányai Szabados Katalin, Egei György, Gavrucza Tibor, Márton Katalin, Mierluţiu Emilia, Popon Krisztina, Rob Ibolya, Staharoczky Júlia, Széll Kató és Trifán László alkotásait állították ki. A rendezvényen közreműködött S. Németh Katalin, aki Dsida Jenő Közeleg az emberfia című költeményét szavalta el, valamint a Stadler Klarinét Kamarazenekar Székely István vezetésével.

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!