ERDON Helyi hírek

2013.11.11. 09:30

Esküvői vásár Nagyváradon

Hatodik alkalommal került megrendezésre a Top Mariage & Events esküvői és ünnepi alkalmak vására november 8–10. között a sportcsarnokban.

Hatodik alkalommal került megrendezésre a Top Mariage & Events esküvői és ünnepi alkalmak vására november 8–10. között a sportcsarnokban.

A Top Mariage & Events esküvői és ünnepi alkalmak vásárán mindent egy helyen találhattak meg azok a párok, akik jövő évben tervezik esküvőjüket. E mellett a vásárral egybekötött kiállításon minden olyan szolgáltatás megtalálható volt, amelyek szükségesek egy születésnap, keresztelő, céges buli vagy más speciális alkalom megszervezéséhez. A menyasszonyi ruhától elkezdve az éttermen, zenén, világításon, fotósokon, díszítésen keresztül egészen az ékszerekig, meghívókig és tortákig mindent megtalálhattak az érdeklődők. A látogatók válogathattak több szalon menyasszonyi- és gálaruha kínálatából, kiegészítőkből, különleges tortákból, több szálloda és hotel ajánlataiból. Továbbá rendezvényszervezők, dekoratőrök véleményét is kikérhették arról, hogy mi a legújabb divat és hogy mi mennyibe kerül. Az események megörökítéséhez több profi fotós és videós közül lehetett válogatni, valamint könnyűzenei és népi együttesek ajánlatát is meg lehetett hallgatni.

Bemutatók

A három nap alatt több menyasszonyi és estélyiruha bemutatót tartottak, valamint a kiállító együttesek élőzenével is bemutatkoztak. A vásáron közel ötven kiállító ajánlatait lehetett megtekinteni, egy szerencsés menyasszony pedig a tombolahúzáson egy menyasszonyi ruha ingyenes kölcsönzését nyerhette meg.

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!