ERDON Helyi hírek

2013.10.14. 13:41

Folytatódik Váradon az ebek mikrochipezése

Az önkormányzat folytatja a kutyák összeírását és mikrochipezését, két fehér sátrat állítanak fel a hétvégén. Eddig 5726 ebet írtak össze, ezek közül 5105-öt ingyenesen mikrochipeztek.

Az önkormányzat folytatja a kutyák összeírását és mikrochipezését, két fehér sátrat állítanak fel a hétvégén. Eddig 5726 ebet írtak össze, ezek közül 5105-öt ingyenesen mikrochipeztek.

A nagyváradi önkormányzat folytatja a kutyák összeírását és mikrochipezését, ezúttal a Podului utca, a Körös jobb parja, a Sf. Apostol Andrei, a Transilvaniei utca, a Ştefan cel Mare sugárút- a Podului és a Transilvaniei utcák közé eső része, valamint az Averescu sugárút, a Kolozsvári út, az új városközpont, az Independenţei/Kossuth utca, a Grădinarilor utca, a Muntele Găina utca és a Războieni utca által határolt övezetben, ahol tömbházak és magánházak egyaránt megtalálhatóak. Eddig 5726 kutyát írtak össze, melyek közül 5105-öt ingyenesen mikrochipeztek. A 621-es különbség abból adódik, hogy ezeknek a fajkutyáknak a mikrochippel való ellátása korábban megtörtént.

Ugyanakkor október 18-án, pénteken 9-18 és október 19-én, szombaton 9-15 óra között a következő utcákban lakó ebtulajdonosokat várják az olaszi parkban felállított fehér sátorba: Podului, Sf. Ap. Andrei, Transilvaniei, Ştefan cel Mare sugárút- a Podului és a Transilvaniei utcák közé eső rész-, Cosminului, Mehedinți (Italiană- Transilvaniei), Traian Lalescu (Italiana- Transilvaniei), Bernard Shaw, Italiana, Călugareni, Rogerius sétány, Sulfinei sétány, Posada, Şelimbarului, Dacia sugárút (Podului- Transilvaniei), Aluminei, Tuşnadului sétány, Sovata, Minerilor, Tr. Grozăvescu, George Călinescu, Târnavelor, Hortenziei, Lisabonei, Fagului, Slatinei, Dobreştilor, N. Gane, Carpați (Aluminei- Sf. Ap. Andrei), Doina (Sovata- Sf. Ap. Andrei).

Déli városrész

Ezzel párhuzamosan az összeírás és mikrochipezés a város déli zónájában is folytatódik, az Averescu sugárút, a Kolozsvári út, az új városközpont, az Independentei/Kossuth utca- a Grădinarilor utca, a Muntele Găina és a Războieni utcák által határolt övezetben. Ennek megfelelően október 18-án, pénteken 9-18 és október 19-én, szombaton 9-15 óra között a következő utcákban lakó ebtulajdonosokat várják a vársáncnak a közlekedési rendőrség felőli oldalánál felállított fehér sátorba: Al. Averescu sugárút, Kolozsvári út, új városközpont-Independentei/Kossuth utca , Grădinarilor, Muntele Găina, Războieni, Râului, Mierlei, Gheorghe Şincai, Cardinal Hossu, Tineretului tér, C. D. Gherlea, Griviţei, 12 Octombrie, Avântului, Miron Costin, Eftimie Murgu, Oţelarilor, Anton Bacalbaşa, Oglinzilor, Prutului, Ion Raţiu, Miron Pompiliu, Zalăului, Sălajului, Dobrogei (Avântului-Muntele Găina), Borsecului, Gh. I. Sisesti, Al.Andritoiu (Prutului-Grădinarilor).

A tulajdonosok vigyék magukkal a kutyáik egészségügyi könyvecskéjét is. A mikrochipezés ingyenes és kötelező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!