ERDON Helyi hírek

2013.09.23. 16:11

Folytatódik az ebösszeírás

A nagyváradi önkormányzat arról tájékoztatja azokat a kutyatulajdonosokat, aki a Dacia sugárút- Decebal sugárút- Menumorut utca- Bukarest tér határolta körzetben, vagyis a Menumorut utcai, Vasile Conta utcai, Doinei utcai, Creanga téri, Dacia sugárúti (a Decebal sugárút és a Muzeului utca közt) és Bukarest téri ingatlanokban laknak, hogy szeptember 27-én, pénteken 9-18 óra között a Petőfi parkban felállított fehér sátorban várják őket kutyáikkal, és ezek egészségügyi könyvecskéivel.

A nagyváradi önkormányzat arról tájékoztatja azokat a kutyatulajdonosokat, aki a Dacia sugárút- Decebal sugárút- Menumorut utca- Bukarest tér határolta körzetben, vagyis a Menumorut utcai, Vasile Conta utcai, Doinei utcai, Creanga téri, Dacia sugárúti (a Decebal sugárút és a Muzeului utca közt) és Bukarest téri ingatlanokban laknak, hogy szeptember 27-én, pénteken 9-18 óra között a Petőfi parkban felállított fehér sátorban várják őket kutyáikkal, és ezek egészségügyi könyvecskéivel. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudnak megjelenni, kötelező módon kapcsolatba kell lépniük dr. Benyovszki Sándor állatorvossal a 0259/442.725 (8.30-12.30 óra között) vagy a a 0744/547.744 telefonszámokon a mikrocsipezés előjegyzése végett.

Szintén e héten pénteken 9-18 óra között a Densuşianu utca- Cazaban utca- Splaiul Crişanei utca- Oneştilor utca- Lăpuşului utca- Mesterşugarilor utca határolta körzetben, vagyis a Mesterşugarilor utcai, a Lăpuşului utcai, az Erofte Grigore utcai, a Cazaban utcai, a Salcâmilor utcai, a Splaiul Crişanei utcai, a Decebal sugárúti (a Splaiul Crisanei utca és a Constantin Brancoveanu utca közt) és a Călăraşilor utcai ingatlanokban laknak, hogy a sportcsarnok Cazaban utcai bejárata melletti fehér sátorban várják őket kutyáikkal, és ezek egészségügyi könyvecskéivel. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudnak megjelenni, kötelező módon kapcsolatba kell lépniük dr. Petrehele Aurel Dorel állatorvossal a 0259/412.862 (8.30-14.30 óra között) vagy a 0722/316.840 telefonszámokon a mikrocsipezés előjegyzése végett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!