ERDON Helyi hírek

2013.07.17. 12:19

Várfelújítás, útlezárás

Megkezdődnek a nagyváradi vár B, C, D, és E épületeinek felújítási munkálatai, melynek során a vár nyugati részén a régészeti feltárást, majd a közműhálózat lefektetését végzik el.

Megkezdődnek a nagyváradi vár B, C, D, és E épületeinek felújítási munkálatai, melynek során a vár nyugati részén a régészeti feltárást, majd a közműhálózat lefektetését végzik el. Ezen munkálatok ideje alatt lezárják a vár nyugati részét, azaz a vár és a tömbházak, illetve az épülő ortodox katedrális között lévő térséget. A lezárás július 22-től kezdődik és várhatóan október 21-ig tart. Ezalatt az idő alatt csak azokat a lakókat engedik be a lezárt területre, akiknek garázsuk van ott. A garázzsal rendelkező lakóknak a nevét a lakótársulások kell továbbítsák a polgármesteri hivatalhoz. Ezek az autósok a Károly Iréneusz/Grivitei utcán kialakítandó feljárón juthatnak be a lezárt térségbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!