ERDON Helyi hírek

2013.06.17. 15:02

Nagyszabású tervek

Új, „utolsó generációs” nagyváradi székhelyét avatta a napokban a Plexus. Steve Frisch alelnök nyitotta meg hivatalosan a nagyváradi Eurobusiness ipari parkban lévő, 30 millió dollárra becsült létesítményt, a vendégek megtekinthették a 27 ezer négyzetméteres gyárat.

Új, „utolsó generációs” nagyváradi székhelyét avatta a napokban a Plexus. Steve Frisch alelnök nyitotta meg hivatalosan a nagyváradi Eurobusiness ipari parkban lévő, 30 millió dollárra becsült létesítményt, a vendégek megtekinthették a 27 ezer négyzetméteres gyárat.Az elektronikus termékeket gyártó Plexus egyébként 2009 óta van jelen Váradon, eredetileg bérelt székhelyen működött. Alkalmazottaik jelenlegi száma 330, de terveik szerint ezren fognak dolgozni a váradi gyárban, miután az teljes kapacitással fog működni. Amint Steve Frisch elmondta, növekvőben van az európai, közép-keleti és afrikai klienseik száma, ezért nagyobb termelési kapacitásra van szükségük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!