ERDON Helyi hírek

2013.06.06. 14:57

Autó és motorkiállítás nyílt

Nagyvárad- Június 6-9. közt a Top Expo cég V. alkalommal szervez autó-motor kiállítást, a helyszín ezúttal a Lotus Center bevásárló és szórakoztató központ parkolója. Médiatámogató a Bihari Napló.

Nagyvárad- Június 6-9. közt a Top Expo cég V. alkalommal szervez autó-motor kiállítást, a helyszín ezúttal a Lotus Center bevásárló és szórakoztató központ parkolója. Médiatámogató a Bihari Napló.

 

Nem kedvezett csütörtökön az időjárás a Top Expo cég által ötödik alkalommal megszervezett autó-motor kiállításnak: a déli 12 órára tervezett nyitóünnepségkor zuhogott az eső, így csak a szervezők és néhány kiállító gubbasztottak a ponyvasátrak alatt, egymással beszélgetve, illetve figyelve, hogy milyen kérlelhetetlenül omlik a csapadék a Lotus Center bevásárló- és szórakoztató központ parkolójába kitett járművekre.

Mihai Dacin főszervező az Erdély Online-nak elmondta, hogy több mint 100 új autóval várják az érdeklődőket, a kilenc gépjármű kereskedő Váradról érkezett, illetve Magyarországról is eljött egy utánfutókat értékesítő vállalkozás. Egy külön részen spéci autókat, feltuningolt és versenyautókat, valamint retro kocsikat lehet megcsodálni.

Versenyautók

A kiállítás büszkesége két különleges versenyautó, egy egyenként 1000 lóerős Nissan és Porsche, melyek állítólag a leggyorsabbak Romániában. Emellett lehet még látni terepjárókat és motorkerékpárokat is. A belépőjegy 5 lejbe kerül, és minden 50. látogató nyereménycsomagot kap. Az esemény naponta 10-22 óra között tart, kivéve vasárnapot, amikor este 8 órakor bezár.

A zuhogó esőben nem sok kiállító vállalkozott arra, hogy az általa forgalmazott jármű mellett álljon, a kevés kivételek egyikét a Körösi Racing Team képviselői képezték, akiktől megtudtuk, hogy például egy 800-as köbcentis Honda Shadow, egy 1000 köbcentis Honda Varadero túraenduró motor és egy 1300-as Yamaha FJR motorkerékpárt hoztak magukkal.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!