ERDON Helyi hírek

2013.04.18. 09:51

Leállítják a fűtést Váradon

Mivel az elmúlt három egymást követő napon este 18 és reggel 6 óra között az átlaghőmérséklet meghaladta a 10 Celsius-fokot, a nagyváradi Hőerőmű leállítja a fűtést.

Mivel az elmúlt három egymást követő napon este 18 és reggel 6 óra között az átlaghőmérséklet meghaladta a 10 Celsius-fokot, a nagyváradi Hőerőmű leállítja a fűtést.

A nagyváradi Hőerőmű közleményben közölte: mivel a hőmérséklet az elmúlt három egymást követő napban 18 és 6 órák közötti intervallumban meghaladta a 10 Celsius-fokos átlaghőmérsékletet, ezért április 18-tól kezdődően leállították a távfűtési szolgáltatást, a primer víz hőmérsékletét a hőközpontból távozáskor a meleg víz ellátáshoz elegendő paraméterekre csökkentik. Továbbá tudatják, hogy az érvényben lévő szabályok szerint a távhőhálózat megőrzése, a korrózió megelőzése érdekében a fűtési idényen kívül is feltöltött állapotban tart minden másodlagos hálózatot, egészen az ezek közötti demarkációs pontokig és a belső berendezésekig. A különféle szakaszokon végzett javítási munkálatok után azonnal újratöltik ezeket a hálózati szakaszokat, amint csak lehetséges.

Ezen kívül a Hőerőmű kéri a fogyasztókat, hogy abban az esetben, ha belső karbantartási vagy javítási munkálatokat akarnak végezni, a beázások elkerüléséért nyújtsanak be írásbeli értesítést az igazgatóság Jean Calvin utca 5. szám alatti székhelyére, hogy tudják biztosítani számukra a megfelelő munkafeltételeket. A fogyasztóknak a munkálatokat követően viselniük kell a hálózatok és belső berendezések újratöltéséhez szükséges vízmennyiség költségeit. Az értesítés elmulasztása esetében a Hőerőmű nem vállalja a felelősséget a helyiségek beázása következtében keletkezett károkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!