ERDON Helyi hírek

2013.02.24. 13:22

Varázslatos mulatság az Ady líceumban

Egy varázslatos és izgalmakban gazdag farsangi kalandon vehettek részt azok a gyermekek, akik ellátogattak a nagyváradi Zabhegyezők által szervezett mulatságra múlt szombaton.

Egy varázslatos és izgalmakban gazdag farsangi kalandon vehettek részt azok a gyermekek, akik ellátogattak a nagyváradi Zabhegyezők által szervezett mulatságra múlt szombaton.

A nagyváradi Zabhegyezők egy újabb felejthetetlen délelőttöt szereztek azoknak a gyermekeknek, akik részt vettek február 23-án megszervezett eseményen, melynek témája a sokak által kedvelt Harry Potter könyv- és filmsorozat volt. Az Ady Endre Líceum folyosója és a kis tornaterme feldíszítve várta az érkezőket, akiket boszorkányok és varázslók, vagyis a Zabhegyezők köszöntöttek. Gombos Gréta nagyváradi csoportvezető elmondta, hogy a délelőtt során számos tevékenységgel készültek a gyermekeknek. Először is a jelmezbe öltözött kicsik bemutatkoztak a zsűri és a többi gyermek előtt, majd a legjobb jelmezeket díjazták is. Ezt követően kezdődhettek az ügyességi játékok. A résztvevőket a könyv alapján négy különböző házba (csoportba) osztották, majd a kis varázslók és boszorkányok a különböző játékok során pontokat szerezhettek és varázspálcát kaphattak. Az ügyességi játékok mellett volt kézműves foglalkozás és arcfestés is. A játékban kifáradt gyerekek süteményekkel és üdítővel frissíthették fel magukat. A 10-től 13 óráig tartó mulatság során 25 fiatal irányította és foglalkozott a kicsikkel. A nagyváradi Zabhegyezők havonta egyszer szerveznek ingyenes foglalkozásokat a gyermekeknek.

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!