ERDON Helyi hírek

2013.02.27. 11:29

Tavaszi vásár az Eminescuban

A március és a tavasz közeledtével öt szervezet és alapítvány tavaszi vásárt szervezett a nagyváradi Mihai Eminescu Főgimnáziumban február 27-én.

A március és a tavasz közeledtével öt szervezet és alapítvány tavaszi vásárt szervezett a nagyváradi Mihai Eminescu Főgimnáziumban február 27-én.

A tavaszi vásárt az SOS Autizmus Egyesület, a Hit és Fény Alapítvány, a Caritas Catolica, a Mozgáskorlátozottak Bihar megyei Egyesülete és a Szent Ferenc Napközi Szociális Otthon közösen szervezte meg. A kilenctől kettőig tartó vásáron az említett négy szervezett, valamint a People to People Alapítvány és a nagyváradi Down Egyesület kedvezményezetteinek munkáit lehetett megtekinteni és megvásárolni. A márciusi 1-jére és 8-ára lehetett vásárolni kézzel készült márciuskákat, képeslapokat, gyertyákat, különböző ékszereket, mézeskalácsokat, süteményeket, gyertyatartókat és egyéb dísztárgyakat. Az öt alapítvány és egyesület március 6-án a Partiumi Keresztény Egyetemen 9-14 óra között is megszervezi a tavaszi vásárt, ezen kívül néhány alapítvány február 28-án a Celesticában is szervez vásárt. A szervezők célja, hogy támogassák a speciális igényű gyermekeket és fiatalokat, ezzel is kommunikációs csatornát nyitva köztük és a közösség között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!