ERDON Helyi hírek

2013.02.28. 12:50

Takarítási kampány kezdődik

Nagyvárad- Az önkormányzat újabb takarítási kampányt szervez március 15 és 29. között, mely alkalmával összegyűjtik a lakosságtól a feleslegessé vált háztartási tárgyakat. Íme a begyűjtési pontok.

Nagyvárad- Az önkormányzat újabb takarítási kampányt szervez március 15 és 29. között, mely alkalmával összegyűjtik a lakosságtól a feleslegessé vált háztartási tárgyakat. Íme a begyűjtési pontok.

A kampány keretében nem szállítják el a törmelékeket, a pincék és padlások tisztításakor keletkezett hulladékokat, valamint az elektromos és elektronikus felszereléseket. A lakosság a hulladékot a zónák szerint kijelölt helyekre kell elhelyezze, úgy hogy az ne akadályozza a forgalmat, legkésőbb az elszállításra kijelölt nap előtt egy nappal. A kampány vége után szigorúan tilos bármilyen hulladék kihelyezése közterületekre. A kampány idején a RER ingyenesen szállítja el a hulladékot a 33 kijelölt pontról. A gyűjtési időszak lejárta után a lakóközösségek ki kell fizessék a RER által végzett szolgáltatások összegét.

Az úgynevezett északi övezetben március 15-21. között nagytakarítanak, a begyűjtési pontok az Aluminei és a Fagului utcák, a Bernard Shaw és az Italiana utcák, a Crivăţului és az Apelor utcák, a Posada és a Rogériusz sétányok, a Roman Ciorogariu és a Nicolae Iorga utcák kereszteződésénél, a Ion Creangă téren, a Bârsei és a Cantacuzino utcák, a Ion Bogdan és az I. P. Pincio utcák, az Ecaterina Teodoroiu és a Feleacului utcák, az Adevărului, az Oltenei utcák és a Bunyitay-liget, a Depoului és a N. Beldiceanu utcák, az Apelor és a Matei Corvin utcák kereszteződésénél, valamint Várad-Hegyalja központjában, szemben a buszmegállóval találhatóak.

Déli zóna

A déli zónában március 22-29. között gyűjtik be a feleslegessé vált háztartási tárgyakat: a Cazaban utcán a Don Orione Líceum mellől, valamint a Barcăului és a Zarandului, a Xenopol és a Ştefan Octavian Iosif, a Barcăului és az Oneştilor, az Aviatorilor és a Nicolae Bolcaş, a Bradului és a Cuza Vodă, a Matei Basarab és az Ifjúsági stadion, az Octavian Goga és a Traian Blajovici, a Vlădeasa és az Aradi út, a Tuberozelor és a Súlyok István, a Principatelor Unite és a Plevnei, a Mihai Viteazul és a Mihail Kogălniceanu, a nagypiac és a Sucevei, a Nicolae Olahus és a Sucevei, a Sextil Puşcariu, a Beiuşului és a Sabinelor, a Liszt Ferenc és a Leonardo da Vinci, a Rulikowszki és a Bacăului, a Seleuşului és a Războieni, a Muntele Găina és a Războieni, a Kolozsvári út és a Templom tér, a Bistriţei és a Ştefan Zweig, a Kolozsvári út és a Timişoarei, a Kolozsvári út és a Guttenberg, valamint a Barierei és a Dragoş Vodă utcák kereszteződésétől.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!