ERDON Helyi hírek

2013.02.17. 13:15

Farsangi műsor a Lorántffyban

A film világából merítettek ötletet a váradi Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium diákjai az iskola farsangi mulatságához, amelyet február 14-én tartottak meg.

A film világából merítettek ötletet a váradi Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium diákjai az iskola farsangi mulatságához, amelyet február 14-én tartottak meg.

Hagyományos módon ismét a két kilencedik osztály, János-Szatmári Ildikó és Tóth Emese tanárnők osztályai szervezték meg a télbúcsúsztató ünnepséget az iskola dísztermében, amelyen a 9-11. osztályok rövid humoros jeleneteiket mutatták be. Az idei farsangi mulatságnak a témája a film és mozi világa volt. Rendhagyó módon idén a megszokott vidám jelenetek mellett nyolcadikos osztályos tanulóknak és Forgács Zsombornak köszönhetően a résztvevők hagyományos farsangtemetést is megtekinthettek. Minden osztály egyéni műsorral készült, amelyet az iskola diákjai, tanárai és az öttagú zsűri előtt adtak elő. A 10-15 perces rövid jelenetekhez az osztályok híres filmekből és műsorokból merítettek ötletet, így a jelenlevők megnézhették többek között a Harry Potter, a Titanic és a Rendőr Akadémia alternatíváit, valamint élőben megnézhették az Oszkár gálát. Az osztályok jelenetei után a nyolcadik osztályosok farsangtemetése következett, majd a zsűri (Szabó Zsuzsanna igazgató, Kovács Klára aligazgató, Kövendi István iskolalelkész, Schwracz István és Budea Cosmin tanárok) külön értékelte az előadásokat.

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!