ERDON Helyi hírek

2012.12.17. 14:00

Karácsonyi ünnepség az NDF-nél

A nagyváradi Német Demokrata Fórum (NDF) december 16-án tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében.

A nagyváradi Német Demokrata Fórum (NDF) december 16-án tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében.A karácsonyi ünnepségre szervezett műsor bővelkedett az énekes, verses és táncos előadásokban. A délutáni alkalmon szerepeltek a Friedrich Schiller Német Elméleti Líceum IV. osztályos gyermekei Filimon Flavia tanítónő vezetésével, a Regenbogen és a palotai Vadrózsa tánccsoportok, és végezetül fellépett az NDF énekkara is. A kulturális műsor után a fórum tagjai átvehették a karácsonyi csomagokat. A karácsonyi ünnepséget az NDF 1991 óta szervezi meg tagjainak és szimpatizánsainak. A fórumnak Bihar megyében 680 tagja van, amelyből 310 váradi. Nem csak a váradi tagok kaptak csomagokat, hiszen az összes megyei szervezethez eljuttatták már azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!